De ce a plecat Loredana Groza de la Vocea României. Misterul din jurul acestei decizii

Loredana Groza a părăsit juriul show-ului Vocea României, după şapte sezoane. Iar vestea că pleacă din cea mai urmărită emisiunea a fost un şoc pentru telespectatori.
Loredana Groza a părăsit juriul show-ului Vocea României în anul 2017. Cântăreața s-a retras de pe fotoliul emisiunii difuzate de Pro TV fără să spună motivul. Curios este faptul că şi alte vedete renumite la noi au renunțat la show cu multă ușurință. Fără să spună exact de ce au plecat dintr-u lo bine plătit.După anuţul Loredanei și-a anunțat plecarea, a urmat și Adi Despot. După ce a părăsit televiziunea din Pache Protopopescu, s-a dus la Antena 1. Aici a fost jurată în emisiunea Next Star!Şapte sezoane la Vocea României nu au mai contat pentru Loredana Groza
După mai bine de șapte sezone petrecute la masa juriului Vocea României, Loredana Groza a ales să se retragă. În anul 2017, locul ei a fost ocupat de Irina Rimes. Tot în perioada respectivă, de la masa juriului s-a retras și Adi Despot.În sezonul cu numărul 7, artistul îl înlocuise pe Marius Moga. Apoi, în sezonul 8, locul lui a revenit artistei Andra. Pentru fani a fost un șoc plecarea sa, atunci când au aflat că Loredana Groza nu va mai face parte din juriul show-ului Vocea României.Val de plecări de la Pro TV, fără explicaţiiLoredana Groza nu este singura vedetă care a părăsit Pro TV.
Lora a renunțat la poziția pe care o avea în emisiunea Vorbește Lumea. De asemenea, nici Mihai Petre nu a mai fost văzut la pupitrul juriului Românii au Talent. În anul 2020, în sezonul 11, coregraful a fost înlocuit cu Alexandra Dinu.Un alt lucuru straniu, nici Iulia Albu nu a mai apărut în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță. Prezenta rubrica „Marțea Neagră”, unde comenta ținutele vedetelor în stilul său caracteristic.Bebe Cotimanis a părăsit Pro TV în octombrie 2020, iar Cosmin Natanticu n-a mai fost văzut din 2021. Fost prezentator al emisiunii Pe Bune!? semnase cu Antena 1 un contract și au plecat, atunci, la Asia Express.Cum a arătat componența juriului de la Vocea României până în 2023
– Sezoanele 1 – 3: Horia Brenciu, Loredana Groza, Smiley şi Marius Moga;-Sezoanele 4 – 6: Tudor Chirilă, Loredana Groza, Smiley şi Marius Moga;– Sezonul 7: Tudor Chirilă, Loredana Groza, Smiley şi Adrian Despot;– Sezonul 8: Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și Andra;– Sezonul 9: Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley şi Horia Brenciu;– Sezonul 10: Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley, Theo Rose şi Denis Roabeş (interpretul trupei The – Motans);– Sezonul 11: Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley, Theo Rose şi Horia Brenciu (scaunul dublu).

Citeste si...  Anamaria Prodan a fost oprită de Poliție după ce a fost surprinsă la volanul unui dric Cadillac: „Ne-au pus câteva întrebări”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi