De ce dorm separat Andreea Ibacka și Cabral: „Mă pregătesc pentru…”

De ce dorm separat Andreea Ibacka și Cabral. Andreea Ibacka și Cabral s-au căsătorit în 2011 și au împreună doi copii superbi, pe Namiko și Tiago. Recent, pe contul său de socializare, actrița a făcut public un detaliu neștiut din căsnicia sa. Mai exact, faptul că nu mai doare în același pat cu partenerul ei, după ce au devenit părinți.Andreea Ibacka și Cabral trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 12 ani. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în anul 2011, iar evenimentul a fost cât se poate de spectaculos. Namiko și Tiago sunt dovada iubirii lor, iar acum actrița se declară o femeie împlinită.Pe contul său de socializare, acolo unde își ține urmăritorii la curent cu ultimele noutăți din viața sa, Andreea Ibacka a făcut public un detaliu neștiut din căsnicia sa. Ea și soțul ei dorm separat de când au venit pe lume cei doi copii, iar rare sunt momentele în care se regăsesc în patrul matrimonial.De ce dorm separat Andreea Ibacka și Cabral
După ce au devenit părinți, Andreea Ibacka și Cabral au amenajat o cameră specială pentru copii, însă situația nu a arătat la fel cum și-a imaginat actrița. Astfel, fata cea mare a cuplului preferă tot timpul să doarmă cu tatăl ei, iar micuțul este încă în perioada în care vrea toată atenția mamei.Astfel, de câțiva ani, prezentatorul și soția lui se întâlnesc destul de rar în patul matrimonial.‘Pozele acestea sunt făcute acasă, în camera mea preferată. I-aș spune camera lui Namiko Ibacka, fiindcă așa ne-a fost vorba. Cu mobilă făcută pe comandă, în culori pastel și cu accente copilărești. Dar cum ea și-a exprimat opțiunea să doarmă cu soțul (al meu, nu al ei) „până la 20 de ani’… impropriu spus că e camera lui Namiko. Apoi a venit la noi Tiago Ibacka, cu tot cu viză de flotant, și am mai adăugat în decor această căsuță din copac, dar fără copac (momentan loc de joacă). Să doarmă amândoi aici pentru câțiva ani, ne-am zis.„Lucrez cu toată familia pentru aceste permutări”Dar nici așa nu s-a putut, fiindcă piciul e încă fanul meu numărul unu și se trezește noaptea pentru lăptic (cam des). Cert e că de vreo câțiva ani la noi acasă nu se mai știe a cui e camera sau cine e coleg de cameră cu cine. De fapt, nici nu ne trezim de fiecare dată în formula sau încăperea în care am adormit. Optimistă, totuși, eu mă pregătesc pentru mai multă disciplină în acest sens. Așa că tocmai am mai comandat o saltea de pat pentru mansarda căsuței și acum lucrez cu toată familia pentru aceste permutări. Planul ar fi cam așa:– Namiko la etaj, în camera ei, acum a lor (wannabe);– Tiago în patul de jos, în camera lor;– Eu înapoi în matrimonial, după ani;– Soțul de-a stânga mea (când e închis la festival, știți ce zic).Și, totuși, tare îmi e că cele „n’ luate câte „k’ variante vor ieși altfel decât în visurile mele și până la urmă ajung chiar eu aici sus la cucurigu. Și atunci mă bate un gând să anulez comanda de saltea.Voi ce ziceți, dragi părinți, socoteala de acasă se potrivește cu cea din târg în situația dată?’, a scris Andreea Ibacka, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si...  Florin Pastramă, supărat pe Brigitte pentru că și-a băgat acid în buze! „Sunt mai mari decât înainte. Ai zis că le faci mai mici!”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi