De ce nu este recomandat să faci videochat de acasă?

Știai că videochatul a fost inventat de fapt de o studentă americancă în anii 90, în camera ei de cămin? Au trecut mai bine de 25 de ani de când primii curioși au accesat JennyCam ca să vadă o tânără în cele mai intime momente ale vieții ei și de atunci și până acum, videochatul s-a transformat într-o industrie de milioane de euro.

Videochat poți să faci practic de oriunde dacă ai un terminal conectat la internet, suficient de performant încât să te poți filma cu el și să captezi imagini de calitate, care să atragă atenția potențialilor tăi clienți. Dar specialiștii din domeniu și modelele de top recomandă angajarea într-un studio profesional în schimbul lucrului de acasă din următoarele motive:
Dacă lucrezi de acasă ca model de videochat nu prea poți să evoluezi

Este important pentru orice model de videochat să nu se plafoneze, ci să facă tot posibilul pentru a deveni din ce în ce mai bună la meseria sa pentru a-și construi o carieră de succes. Dar din păcate, dacă lucrezi de acasă, indiferent de cât de mulți clienți ar avea și cât de deschis ai putea vorbi cu aceștia, este foarte dificil să te perfecționezi deoarece pur și simplu îți este imposibil să afli unde greșești și ce ar trebui să faci ca să te corectezi. Când lucrezi în cadrul unui studio de videochat pe de altă parte, lucrurile sunt mult mai simple. Mai ales la început, ca model nu ești niciodată complet singură cu clienții tăi, ci ai în spate o echipă de profesioniști care te privesc din umbră și îți trimit mesaje în legătură cu ce trebuie să faci și cum să te comporți pentru a câștiga cât mai mult.

Citeste si...  O mamă a trei copii a renunțat la slujba ei de asistentă și a început să creeze conținut pe platforma OnlyFans

Dacă lucrezi la un studio de videochat profesional, ai garanția că identitatea ta este protejată

Studiourile de videochat își încurajează angajatele să nu ofere informații personale clienților lor și le interzic cu strictețe să se întâlnească vreodată cu ei. De asemenea, le protejează identitatea pentru ca ele să fie mereu în deplină siguranță. Pe de altă parte, atunci când lucrezi de acasă ești complet expusă în fața hackerilor și celor care ar putea să-ți facă rău. Videochatul este o meserie inofensivă, distractivă și plăcută. Dar nu toată lumea o privește cu atât de multă lejeritate și cum ai observat deja probabil, există o mulțime de persoane care se opun cu vehemență videochatului și sunt chiar violenți cu modelele de videochat. De aceea, un plus de atenție nu strică niciodată.

Dacă lucrezi într-un studio de videochat beneficiezi de aparatură pe care probabil nu o ai acasă

Nu este dificil să pui în ordine un sistem de dispozitive necesare pentru a face videochat. Dar dacă vrei ceva cu adevărat profesional, trebuie să investești o mică avere. Camerele web profesionale, microfoanele și toate celelalte aparte sunt foarte costisitoare, iar pentru clienții platformelor de videochat toate aceste lucruri sunt absolut necesare deoarece ei plătesc bani grei pentru a putea vorbi cu modelele care le-au căzut cu tronc. Pe de altă parte, într-un studio de videochat profesional, ca model angajat, ai toate aceste lucruri la îndemână, gratuit, fără să plătești nimic pentru a le utiliza.

Dacă lucrezi într-un studio de videochat nu trebuie să-ți faci griji pentru decor sau garderobă

Cele mai bune studiouri de videochat din România dispun de multe camere amenajate fiecare într-un stil aparte, dar și de haine pentru modelele lor. Astfel și din acest punct de vedere, la fel cum este și în cazul aparaturii, dacă te angajezi la un studio de videochat ai șansa să economisești câțiva bănuți și mai mult, să câștigi mai mult decât ai putea pe cont propriu pentru ca ai tot ceea ce îți trebuie la îndemână. În plus, pentru că nu te deranjează nimeni, așa cum s-ar putea întâmpla acasă, te poți concentra doar pe munca ta.

Citeste si...  Locotentent brazilian din forțele aeriene a renunțat la jobul său după 11 ani pentru a deveni model de videochat pe platforma OnlyFans

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi