De ce Oana Lis a tăiat toate legăturile cu rudele? „M-au dezamagit!”

Oana Lis tocmai a tăiat toate legăturile cu rudele, considerând că ele o caută doar pentru interes! Ea spune că a avut mai probleme cu membrii din familia extinsă!
Oana Lis: „Atunci când e vorba de o împărțeală, fiecare trage cât poate!”
”Sunt trecută prin viață și de multe ori rudele m-au dezamagit. De-a lungul vieții, când a murit mama mea, m-aș fi așteptat ca mai multe rude să sară să mă ajute, am avut noroc cu mătușa mea de la București, care era și nașa mea, apoi multe rupde au apărut când m-am combinat cu Viorel, s-au gândit că cine știe ce interes pot avea.”, a spus Oana Lis
”Mi-am dat seama că și atunci când e vorba de o împărțeală, fiecare trage cât poate. Când a murit mătușa mea care m-a crescut și spre sfârșitul anilor m-am implicat mult în viața ei, pentru că era în vârstă, la fel și atunci, fiecare a tras cât a putut, bibelouri și multe lucurui din apartamentul care a rămas și tot așa, e ceva normal. (…) Contează și materialul, pentru că facturile le plătim cu bani, dar cred că s-a uitat foarte mult de valorile umane. Când e vorba de o moștenire, s-au uitat lucrurile astea.”, a declarat Oana Lis.

Citeste si...  Cunoașterea dintre Maria și Albert, în impas! Ce reproșuri și-au făcut la party?

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi