De ce s-a retras Laurențiu Cazan? „Uite în ce societate trăim… Stai și te crucești!”

Laurențiu Cazan, cunoscut pentru piesa „Say Something”, s-a retras din lumina reflectoarelor, fiind nemulțumit de lumea showbiz-ului de azi. El nu se mai regăsește în societatea actuală, iar din cauza unei hotărâri luate de UE s-a mutat în Buzăul natal!
De ce s-a retras Laurențiu Cazan?
El s-a retras pentru că societatea s-a degradat enorm, punând mai mult accent pe cancan. El este și cetățean olandez, și știe cum e în Vest.
„Dacă te întâlnești cu un om pe stradă, îți spune de la el ceva. Dacă vede un om empatic, îți spune el ceva. Fiecare om poate să aibă o greșeală în viață, că nu e nimeni perfect, nu a fost Iisus Hristos. Nu a fost nici Beethowen sau cine vrei tu.
Occidentul acesta și toată civilizația aceasta occidentală, care prin fundalentul ei a avut un ascendent extraordinar de puternic, și la primul război mondial și în al doilea, a adus și lucruri mai puțin bune. Adică moralitatea asta, care a fost o forță enormă și în primul război mondial și în al doilea război, este și acum la mare trecere, și în ziua de azi. Uite în ce societate trăim… îți spun și ca cetățean român, și ca cetățean olandez, pentru că am dublă cetățenie…”, a declarat Laurențiu Cazan, pentru viva.ro.
Laurențiu Cazan, revoltat de societatea actuală
Laurențiu Cazan este supărat pe societatea în care trăim și susține că educația, cultura și iubirea nu mai reprezintă nimic pentru mulți oameni. Totodată, el și-a exprimat și indignarea referitor la decizia luată de U.E. cu privire la comercializarea larvelor de gândac de bălegar.
„Păi tu când vii și îmi spui mie că pot să mănânc gândaci și spui că Uniunea Europeană a dat o lege prin care se pot mânca larve de balegă, păi, măi băieți, unde s-a ajuns? Nu acesta era fundamentul moral… Și îmi spui mie să nu mai spun mamă sau tată. Aici s-a ajuns! Stai și te crucești! Este un gol al formației istorice educaționale. Un gol imens cultural, un gol imens de iubire. Este un gol imens de adevăr. Iată, trăim aceste vremuri!”, a declarat Lautrențiu Cazan.
În același timp a ajuns la concluzia că oamenii sunt mai interesați de viața lui personală, decât de muzica lui!
‘Stau și mă gândesc pe cine mai interesează ce am făcut eu, Laurențiu Cazan, că am divorțat? Atunci vă meritați soarta! Aici suntem! Aici s-a ajuns’, a mai spus artistul, care locuiește la Buzău.
Laurențiu Cazan: „Măcar iubirea mai există?’
Printre altele, Laurențiu Cazan consideră că iubirea dintre semeni nu prea mai există.
‘Starea aceasta de incertitudine, de la o zi la alta, de orice fel, nu este bună. Oamenii ar trebui măcar acum să se schimbe. Măcar iubirea mai există? Deja, din păcat, suntem în aceeași oală a unei perceții negative. Iată unde am ajuns, iar eu sunt prooccidental, proamerican. Eu iubesc cultura americană. Am scris o piesă de country și am mare succes cu ea. Noi nu putem fi acuzați de antioccidentalism, de anticulturalism, nu. Sunt unii pe acolo și dacă îi critici, să vezi ce pățești’, a mai declarat Laurențiu Cazan, pentru viva.ro.

Citeste si...  Cum arată Ioana Băsescu la 45 de ani. Fiica fostului președinte Traian Băsescu, surprinsă la volanul impresionantei sale mașini de epocă

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi