Delia era să fie bătută de un băștinaș din Ethiopia!

Delia a reușit să enerveze un băştinaş, în vacanța ei din Ethiopia. Cântăreața este fană a locurilor exotice și a plajelor sălbatice, preferând să cunoască și alte culturi decât cele europene. De această dată, artista a dat nas în nas cu băștinașii Ethiopinei, cei care i-au pus gând rău!
Delia, aventură printre băștinași
Delia şi Răzvan Munteanu au călătorit în în regiunea Omo Valley, din Etiopia de Sud. Artista a dorit să vadă ceva special, și a considerat că este în regulă să meargă chiar la un trib de băștinași. Pentru că a vrut să fotografieze o femeie care alăpta, Delia l-a scos din sărite pe soțul femei, fapt pentru care totul putea degenera rapid!
„La un moment dat am văzut o femeie cu niște cozi, cu niște împletituri. Era o femeie din trib, cu un copil în brațe.
Cred că alăpta și am făcut poze și eu. Ea era normală, zâmbea, își vedea de treabă. La un moment dat se aude așa…unu care vine cu o toporișcă urlând în limba lui. (…)Era pe agresiv…să te bată. L-am liniștit, i-am explicat că n-am știut, că suntem turiști. El era ”aici este casa mea, femeia mea”, a povestit Delia.
Delia nu s-a speriat
Delia susţine că nu s-a speriat de bărbat, chiar dacă acesta se îndrepta cu toporişca spre ea. Soţul ei, Răzvan Munteanu, i-a fost alături în clipa respectivă.
„Nu mi-a fost frică nicio secundă de nimic”, a spus artista.

Citeste si...  Maria Shriver, traumatizată complet de Arnold Schwarzenegger! S-a vindecat la o mănăstire!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi