Denise Rifai, ținta înșelătoriilor online. Prezentatoarea, mesaj disperat către fani

Vedeta Kanal D Denise Rifai trece prin momente mai puțin confortabile după ce a ajuns ținta escrocheriilor online. Numele prezentatoarei este folosit de anumite persoane sau grupuri cu scopul obținerii unor câștiguri.
Denise Rifai este în această perioadă în centrul unei situații deloc plăcute. Prezentatoarea Emisiunii „40 de întrebări” a luat atitudine legat de acest context. Astfel, vedeta le-a transmis fanilor ei un mesaj ferm.Denise Rifai și Robert Turcescu, ținte pentru escrocii din mediul online. 
În ultimele zile, internetul a fost împânzit de o știre falsă în care apar numele celor două persoane publice. Mai exact, escrocii au „regizat” un interviu dintre Denise Rifai și Robert Turcescu. Pentru ca scenariul să fie unul și mai credibil, cei care au pus la cale totul au lăsat de înțeles că interviul a fost realizat chiar în emisiunea pe care prezentatoarea o moderează la Kanal D.
„In mediul online circulă o știre falsă despre un așa-zis interviu pe care l-aș fi realizat cu Robert Turcescu, în emisiunea pe care o realizez la Kanal D, “40 de intrebari cu Denise Rifai”. Este o practică tot mai întâlnita ca diferite entități se folosesc de numele emisiunilor și ale unor persoane publice pentru tot felul de escrocherii!!! „, a semnalat Denise Rifai pe pagina personală de Facebook.Vedeta s-a adresat fanilor ei din mediul online, cu rugămintea ca aceștia să nu deschidă astfel de pagini false.„Acest așa-zis interviu este, evident, un fake news în care este rostogolit numele meu, al emisiunii , precum și al altor persoane publice și companii. Îi rog pe cei care vin în contact cu aceste pagini fake să nu le deschidă! „, a mai adăugat vedeta.Scopul înșelătoriei promovate în mediul online cu numele celor două persoane publice era acela de a genera câștiguri. Concret, cei care au pus bazele planului promovau de fapt o platformă care promite câștiguri generoase.Totul după o investiție inițială însă. Astfel, internauții erau atrași să depună anumite sume de bani pe platforma respectivă.Informația falsă care circulă în mediul online arată și faptul că Robert Turcescu ar fi fost arestat. Mai mult, cei care au pus la cale escrocheria, au lăsat de înțeles că acesta ar fi fost inclusiv dat în judecată de Banca României. Denise Rifai face apel la utilizatorii rețelelor de socializare să nu dea credit unor astfel de pagini.

Citeste si...  Dumnezeu există și face minuni peste tot! Tânăra pe care a vindecat-o de cancer! Amin!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi