Diletta Leotta a dat sportul pe muzică! Secretul pentru un fizic de invidiat!

Diletta Leotta reușește de fiecare dată să fie o apariție răvășitoare pe micul ecran! Iubita portarului gafeur Loris Karius, jurnalista de la DAZN Italia a fost trimisă ca reporter la Festivalul de la Sanremo. Ea este o obișnuită a evenimentelor mari din fotbal, dar de această dată a fost trimisă la cel mai mare festival muzical din Italia!
Diletta Leotta a găsit „secretul” pentru un fizic răvășitor: „Fac asta minimum 20 de minute în fiecare zi”
Diletta Leotta are mai multe trucuri prin care își menține silueta de invidiat, și a decis să le împărtășească public!
„Pentru mine este esențial să practic sport în fiecare zi, chiar dacă sunt doar 20 de minute. Așa îmi reîncarc bateriile pentru a mă elibera de tensiunea cotidianului”, a subliniat iubita lui Loris Karius pentru „Gazzetta dello Sport”.
Celebra jurnalistă vrea să îndeplinească mai multe obiective în 2023: „Vreau să continui să fiu un atlet la locul de muncă și să dau tot ce am mai bun. Dar voi încerca, de asemenea, să găsesc un echilibru în toate aspectele vieții mele, pentru că vreau să fiu fericită.
Diletta Leotta și Karius formează un cuplu
Diletta Leotta, una din cele mai frumoase jurnaliste de sport italiene, formează un cuplu alături de portarul Loris Karius (29 de ani).
Karius are pe conștiință finala Ligii Campionilor din 2018, atunci când a făcut două gafe impardonabile, care au costat-o pe Liverpool trofeul în meciul cu Real Madrid (1-3). După ce a frecat banca de rezerve pe la mai multe echipe, el speră să fie luat din nou în serios la Newcastle United.

Citeste si...  Paco Rabanne, celebru designer, a murit la 88 de ani

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi