Dinamo a fost vândută pe bani mărunți! Vezi cine a pus mâna pe ea!

Dinamo a fost în sfârșit vândută! Dorin Șerdean a vândut pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, 72 la sută, către firma Red&White, care îi are în componență pe Eugen Voicu, liderul Certinvest, Andrei Nicolescu, ex-vicepreședinte Rapid, și Dorin Iacob, tatăl lui Vlad Iacob.
Cine sunt noii șefi ai lui Dinamo?
Dorin Șerdean a cedat pachetul de 72,27 la sută din acțiunile pe care le avea la Dinamo pentru 500.000 de euro.
Eugen Voicu și Andrei Nicolescu sunt cei doi fondatori ai societății care a cumpărat Dinamo. Nicolescu deține 60% din Red&White, în timp ce restul procentelor îi revin lui Voicu. Dorin Iacob, tatăl lui Vlad Iacob, va fi administrator.
Acționariatul va arăta în felul următor:

Red&White 2022 Management – 80,88%
Asociația „Peluza Cătălin Hîldan” – 12,06%
Nicolae Badea/ACSFC Dinamo – 7,03%
Cornel Dinu – 0,03%

Comunicatele de presă care au anunțat mutarea
„Începem astăzi un proiect care își propune, să construiască în cadrul FC Dinamo 1948, împreună cu alți antreprenori, o guvernantă corporativă profesionistă și eficientă. Nu e limbaj tehnic, ci un foarte necesar model de business, bazat pe competență, responsabilități și obiective concrete. Astfel, vom pregăti în detaliu fiecare etapă din reconstrucția acestui club.
Implicarea mea în acest proiect reprezintă o inițiativă personală, care nu implica nicio companie în care sunt acționar. Ne propunem ca vorbele noastre să fie invers proporționale cu faptele, iar faptele să se reflecte în rezultate. Pentru că Dinamo are nevoie de rezultate. Așadar, dincolo de speculațiile și zgomotele de fond care se vor manifesta, firesc, în zilele următoare, îmi doresc ca proiectul nostru să fie evaluat după rezultate!”- Eugen Voicu, 65 de ani, antreprenor și fondatorul Certinvest
„Pregătim acest pas de mai multă vreme si salut decizia DDB și a domnului Serdean de a se raporta constructiv la propunerea noastră. Avem multe de realizat într-un termen foarte scurt, dar nu suntem singuri.
Pentru îndeplinirea obiectivelor, dincolo de prezența determinantă a suporterilor alături de club, ne bazăm pe echilibrul, rigoarea și știința de a genera valoare pe care le asigură Eugen Voicu si contam pe pasiunea, expertiza și motivația lui Vlad Iacob – în calitate de administrator special, cât și pe implicarea si know-how-ul administratorului judiciar Răzvan Zăvăleanu – piloni de bază în proiect, și esențial, pe unitatea întregii echipe. De azi, la Dinamo, toți tragem în aceeași direcție. Iar rezultatele se vor vedea. Nu promitem minuni, construim realități” – Andrei Nicolescu, 46 de ani, avocat, noul președinte al lui Dinamo.

Citeste si...  Florin Ristei, bănuit de infidelitate de logodnica lui, Naomi. Ce mesaje a găsit aceasta: „Era supărată! Se conectase mailul meu pe o tabletă și…”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi