Doina Teodoru, dezvăluiri despre relația cu Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt printre concurenții de top din competiția „America Express”. Formează un cuplu de ceva timp și participarea la show a consolidat relația lor.
Doina Teodoru, dezvăluiri despre relația cu Cătălin Scărlătescu. Îndrăgostiții au trecut prin multe în cadrul competiției, de la conflicte mici la momente tensionate și iritabile, dar competiția le-a adus la suprafață ce e mai bun în ei. Episoadele difuzate până acum au arătat că pot depăși orice obstacol împreună și devin mai puternici. Doina a vorbit despre experiența lor în competiție.

”Eu mă simt foarte norocoasă că sunt în această emisiune, că împart această experiență cu partenerul meu de viață. Ne-am cunoscut mult mai bine aici, ne-am văzut limitele și am încercat să le depășim”, a spus Doina Teodoru, în cadrul testimonialelor.Secretul lui Cătălin Scărlătescu pentru a atrage norocul

Cătălin Scărlătescu deține multe resurse nebănuite și a demonstrat asta în aventura din „America Express”. Celebrul chef și partenera sa au reușit de fiecare dată să treacă peste probele grele și obstacolele pe care le-au întâlnit, de-a lungul cursei.Parte din succes se datorează și unui mic truc pe care Cătălin Scărlătescu îl folosește atunci când are nevoie de noroc.Pentru a scăpa de „piaza rea”, Cătălin Scărlătescu știe exact ce trebuie să facă. Mai exact, pentru a-și schimba norocul, chef-ul trebuie să schimbe ceva la el.„Dacă schimbi ceva la tine, norocul vine”, spune Cătălin Scărlătescu și pare că are dreptate.

Citeste si...  Amenințare cu moartea făcută de Leo de la Mireasa la adresa Andei? „Mai bine să-ți fie rău decât să-ți pară rău”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi