Dorian Popa, concert chiar după operația la genunchi! Vedeta a cântat de pe scaun, cu piciorul imobilizat!

Dorian Popa nu se oprește nici după operație! Vloggerul și-a surprins fanii într-un mod pozitiv, demonstrând că nu își lasă pasiunea pentru muzică la o parte, nici măcar după o operație la genunchi. Artistul a susținut un concert de pe scaun și cu piciorul imobilizat, demonstrând că nu există obstacol care să-l țină departe de fanii săi.
Dorian Popa este foarte activ pe rețelele de socializare, împărtășind multe momente importante cu urmăritorii săi. Recent, artistul a postat un videoclip în care apare susținând un concert, în ciuda problemelor de sănătate. Cântărețul își iubește meseria și a dovedit că nu își lasă nicio intervenție chirurgicală să-i oprească pasiunea.
Dorian Popa, bogătan!
Desigur, Dorian Popa este foarte apropiat de fanii săi și așteaptă cu nerăbdare să se recupereze complet, pentru că are întotdeauna lucruri importante de rezolvat. Dar în același timp, artistul este și un antreprenor de succes, care își continuă activitățile financiare. Dorian Popa a dezvăluit în direct că a strâns o avere de peste 2 milioane de euro în 2022 și că nu se oprește aici.
Cântărețul are planuri mari pentru viitor, inclusiv construcția unor case și deschiderea unui cartier imens. Dorian Popa demonstrează că nu numai că are talent și pasiune, dar și o viziune de afacerist care îl ajută să ajungă la niveluri incredibile de succes.

Citeste si...  Jean Paler, nebăgat în seamă de furnizorii de curent și gaz! A contestat facturile!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi