Dorian Popa, extrem de bogat! „Sar de o sută lejer”

Dorian Popa are lipici la bani! Deși cu sănătatea nu-i merge prea bine, fiind operat la genunchi, el învârte banii cu lopata! Vlogurile și piesele pe care le lansează ajung la milioane de români, iar acestea, adunate cu sponsorizările, îl ajută să facă peste o sută de mii de euro pe lună!
Din ce face bani Dorian Popa?
„Din vizualizări faci între 7 și 15.000 de dolari pe lună și dacă mai faci și publicitate bine gândită poți să te duci între 20 și 40.000 de euro pe lună, deci plus vizualizările, te duci undeva între 30 – 50.000 și dacă mai ai și contracte pe un an, cum am eu, sar de o sută lejer”, a declarat Dorian Popa.
Piesa „Înoată Cheluțu” l-a convins pe Dorian Popasă-și schimbe numele din buletin din Dorian Laurențiu în Dorian-Hâț.
Locuință de 300.000 de euro și mașini de lux!
Dorian Popa a dat nu mai puțin de 300.000 de euro pentru a-și construi o casă de vis! Ea are 3 etaje, piscină și o suprafață de 400 de metri pătrați.
Totodată, fostul actor din „Lala Band” în vârstă de 32 de ani, a mai făcut o achiziție. El și-a cumpărat recent un Mercedes GLE 53 AMG.
„Este superbă, iarăși trebuie să-i mulțumesc lui Dumnezeu că am putut să o cumpăr de nouă. Este prima mașină nouă cumpărată de mine prin forța și munca mea. Este senzațională, a costat 120.000 de euro, nu este niciun secret”, a dezvăluit artistul.
El și-a mai achiziționat și un Lamborghini Hurracan, și mai vrea să-și ia un Rolls Royce!
Dorian le-a cumpărat câte o mașină mamei, dar și iubitei lui Babes.
 

Citeste si...  Andreea Esca, dezvăluiri incendiare despre prima noapte de dragoste: „Mi-a spus că nu mai putem fi împreună dacă nu mă culc cu el!”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi