Dorian Popa, posibilă împăcare cu Babs. Imaginea care le-a stârnit curiozitatea fanilor

Dorian Popa și Babs, pe numele ei Claudia Iosif, anunțau în urmă cu câteva luni că s-au despărțit după o relație de 11 ani. Deși părea că nu mai există cale de împăcare, o imagine recentă le-a trezit suspiciunea fanilor.Iubita lui Dorian Popa a fost cea care a confirmat zvonurile și a spus că s-a despărțit de artist.„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian Popa nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a scris Babs pe Instagram, la secțiunea Instastory.S-a împăcat Dorian Popa cu Babs?
Babs le mai spunea fanilor că între ei totul s-a consumat, dar au rămas în relații foarte bune. Potrivit acesteia, când oamenii nu mai funcționează 100% bine, trebuie să se despartă, motiv pentru care au luat această decizie.Recent, aceasta a generat un val de reacții din partea fanilor. Fosta parteneră a artistului a postat o fotografie în compania unui câine care aparține aceleiași rase cu Cheluțu, animalul de companie al lui Dorian.Asemănarea izbitoare dintre animale i-a făcut pe urmăritori să suspecteze că cei doi au petrecut Crăciunul împreună.Fanii celor doi, curioși să știe dacă s-au împăcat
Imediat ce au văzut imaginea postată de Claudia Iosif, fanii au speculat imediat că cei doi s-au împăcat și chiar au întrebat-o pe Babs despre acest lucru.„Dorian Popa te mai vizitează?”/ „E Chelutzu?”/ „Merry Hatzmas cu Cheluțu”/ „A fost @dorianpopa să te colinde?”, au fost doar o parte din comentariile primite la fotografia postată.În schimb, artistul nu a postat nimic legat de Babs pe rețelele sociale, dând de înțeles că o posibilă împăcare cu fosta iubită nu a avut loc.Cu cine și-a petrecut Dorian Popa CrăciunulAnul acesta, artistul a decis să își petreacă primele zile de Crăciun în Germania, alături de membrii familiei sale. Nu se știe însă dacă l-a însoțit și fosta iubită, Claudia Iosif.Cu o cutie plină de delicii tradiționale românești, mama artistului și-a propus să îi ofere o surpriză fiului său în Germania.Dorian Popa a dezvăluit amuzant că doamna Luminița a plecat cu un bagaj impresionant de 25 de kilograme, umplut cu tobă, lebăr, salată de boeuf și sarmale.Artistul a documentat întreaga experiență printr-un vlog pe canalul său de YouTube. Acolo a prezentat pas cu pas întâlnirea cu întreaga familie și bucuria gusturilor tradiționale aduse din România.

Citeste si...  Dana Roba, apel disperat făcut fanilor: „Dacă îmi puteți împrumuta…”. Unul dintre medicamentele incluse în tratamentul vedetei nu se găsește în farmacii.

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi