Dorian Popa se gândește serios să adopte un copil! „Dacă Dumnezeu mă va ține..”

Alertă în lumea vedetelor! Dorian Popa, mogulul digital al României, vrea să-și extindă familia! Dar nu în felul în care te-ai aștepta. Se pare că succesul i-a umplut nu doar buzunarele, ci și inima.
Starul, cunoscut ca unul dintre cei mai bogați creatori de conținut autohton, a dezvăluit că banii nu sunt totul și că vrea să-și lase o amprentă mult mai profundă în lume. Chiar dacă este mereu sub lumina reflectoarelor, Popa preferă să-și păstreze viețuirea în intimitate. Totuși, a făcut o mărturisire surprinzătoare recent: vrea să adopte!
Da, da, ați auzit bine! Dorian, burlacul de aur al online-ului românesc, vrea să ofere un cămin unui copilaș nevoiaș. Și, se pare, a avut o epifanie după ce și-a luat patrupedul Cheluțu. A văzut câtă bucurie aduce în viața sa un suflet pe care l-ai salvat și acum visează la râsetele unui copil în casa sa.
Dorian a mărturisit că, dacă bunăstarea financiară îi va permite, nu va sta pe gânduri când vine vorba de adoptare. Totuși, un singur lucru pare să-l țină în loc: coșmarul birocrației românești. Dar cine știe? Poate puterea dragostei îl va face să treacă peste toate obstacolele!”
M-am gândit de foarte multe ori să adopt un copil și sentimentul și mai pregnant în ceea ce privește adopția a venit în momentul în care l-am adoptat pe Cheluțu și mi-am dat seama cât de mult te poate iubi un suflet pe care îl salvezi de la pierzanie. De foarte multe ori m-am gândit și ce ar însemna să înfiezi un copil, să adopt un copil. Și dacă voi avea și copilul meu tot mă voi gândi în continuare și la adoptat, pentru că dacă Dumnezeu mă va ține la fel de puternic financiar de ce să nu ajut un destin care are nevoie de chestia asta? Ce mă sperie un pic este modus operandi care am înțeles că este destul de anevoios în România în ceea ce privește adopția, dar dacă vrea Popa să adopte, ar fi bine să îl ajutați, zic!”, a declarat Dorian Popa

Citeste si...  I-a oferit șansa să profeseze în radio, iar acum sunt prieteni de peste 20 de ani. Cum și-a început Daniel Buzdugan cariera

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi