Doru Todoruț a dat în mintea copiilor! Cu cine își petrece ziua de naștere!

Cântărețul a decis să facă două petreceri distincte de ziua lui. În prima tură cu familia, în cea de-a doua cu prietenii.
Doru Todoruț a mărturisit că de ziua lui va petrece alături de fetițele sale la unul dintre restaurantele preferate. În weekend artistul va da o petrecere de pomină alături de prietenii săi, însă nu a ales încă localul în care își va petrece cea mai frumoasă zi din an!
Doru Todoruț are o viață plină de împliniri!
„E o zi frumoasă, nu e foarte specială, e mai mult specială pentru cei apropiați, pentru fetele mele care de-abia așteaptă să mai găsească motiv să celebreze. Urmează să le preiau pe fete, cea mare are o oră după-amiază, iar după ce suntem în formulă completă mergem undeva unde ne simțim bine. Mergem undeva unde să ne simțim bine, unde să mâncăm o felie de tort, tata cu fetele. Astăzi eu sunt cu familia, poimâine vine weekend-ul așa că să ne țină ficatul. Bucuria nu vine neapărat cu alcool sau fără, bucuria există lângă oameni dragi. Sunt foarte puțini oameni care beau singuri fără motiv.”, a declarat Doru Todoruț.
Doru Todoruț se declară fericit de viața pe care o are: „Așa sunt eu, uneori profund. Sunt bucuros, sunt fericit, este o perioadă frumoasă din viața mea. Este o perioadă frumoasă din viața mea, am fost în vară în Disneyland la Paris și de acolo mi-a rămas o amintire frumoasă cu toate nebuniile alea de roller coaster, mi-a plăcut acolo. Și mi-am asociat ziua mea cu acea evadare și mi-am amintit cu drag.”

Citeste si...  Rugăciunea zilei de sâmbătă

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi