Echipă de aur la America Express! Bordea și Cortea câștigă amuleta și jokerul de 1.000 de euro!

Într-un moment plin de suspans, echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea au triumfat și au câștigat competiția pentru amuletă la America Express! În timpul unei probe extrem de dificile și în ciuda unei penalizări de 10 minute, cei doi au reușit să termine primii, depășind astfel concurenții Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu și pe Jean și Dinu Gavril. Dar asta nu e tot! Câștigătorii au fost răsplătiți cu un joker în valoare de 1.000 de euro, pe care l-au dedicat iubitelor lor.
Concurenții au luptat cu toată puterea lor în această competiție și s-au confruntat cu situații neprevăzute, epuizându-se fizic și mental. Însă Bordea și Cortea nu au renunțat niciodată și au muncit din greu pentru a-și atinge obiectivul.
Jean Gavril, mulțumit și cu locul 2
Echipa de pe locul doi, formată din frații Jean și Dinu Gavril, au acceptat înfrângerea cu fair-play și au felicitat echipa câștigătoare. Deși nu au reușit să obțină amuleta, cei doi frați au arătat că știu să piardă cu demnitate și au afirmat că sunt mulțumiți de performanța lor.
„Asta a fost soarta, putea să îi cadă și lui. Chiar a fost greu. Nu e ca și cum primul joc pe care îl pierdem. Știm să pierdem cu capul sus. Nu a fost niciun fel de problemă. Suntem pe prieteneală, băiețeală, ne-am luat în brațe, i-am felicitat și bravo frate.”, a spus Jean Gavril la America Express.
În cele din urmă, toate echipele au reușit să găsească cheia și să-și recâștige libertatea. Chiar dacă această probă a fost neașteptată și tensionată, concurenții de la America Express au arătat că sunt pregătiți să facă față provocărilor și să colaboreze pentru a obține victoria.

Citeste si...  Dana Roba, apel disperat făcut fanilor: „Dacă îmi puteți împrumuta…”. Unul dintre medicamentele incluse în tratamentul vedetei nu se găsește în farmacii.

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi