Emoții la cote maxime pentru un concurent după ce mama lui a intrat în casă

La începutul emisiunii din 4 octombrie 2023, Simona Gherghe a dezvăluit că va avea loc o intrare specială în casa Mireasa sezonul 8. Concret, mama lui Sergiu va fi prezentă în casa concurenților pentru o perioadă limitată de timp.
Momentul emoționant a avut loc când Sergiu a însoțit-o pe Simona Gherghe pe terasă, iar câteva clipe mai târziu, mama lui a pășit pe poartă. Sergiu a reacționat cu bucurie și a alergat să o îmbrățișeze.
”Ce nu fac eu pentru tine, viața lui mami? De aia nu ți-am scris nimic”, a spus mama lui Sergiu.
”Să știi că mama o să stea câteva zile”, a anunțat Simona Gherghe. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.
În al optulea sezon al emisiunii Mireasa, gazda Simona Gherghe aduce în fața telespectatorilor o nouă serie de participanți dornici să experimenteze aventura vieții lor și să găsească iubirea adevărată alături de persoanele pe care le vor întâlni în Casa Mireasa.
Prezentarea noilor concurenți a fost realizată într-o locație idilică, la malul mării, și a fost difuzată în timpul lansării noului sezon. Sezonul promite să aducă povești de viață surprinzătoare, emoționante, pline de iubire, intrigă și momente cu răsturnări de situație. Telespectatorii pot aștepta dezvăluiri șocante, momente unice, bucurie, prietenie, și, desigur, dragoste necondiționată. Cereri în căsătorie spectaculoase, mirese și miri fericiți, nunți atât așteptate, cât și neașteptate, precum și iubirea care apare ca prin magie sunt elemente definitorii ale acestui nou sezon. Emisiunea Mireasa continuă să surprindă viața din Casa Mireasa 24 de ore din 24, oferind telespectatorilor o experiență captivantă în al optulea sezon al acestui reality show de succes.

Citeste si...  Imagini rare cu sora lui Andreea Bănică. Cele două seamănă izbitor de mult / FOTO

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi