Eric de Oliveira, patron de restaurant!

Deși pe planul sănătății Eric de Oliveira o duce foarte prost, riscând să-și piardă piciorul, el se bucură de mare succes pe plan financiar! Pe lângă restaurantul din Mediaș, care are un succes fulminant, fotbalistul brazilian este fericit și de rolul de analist sportiv pe care îl îndeplinește la Prima Sport. Străinul cu cele mai multe goluri în Liga 1, 66 de reușite în 222 de meciur, care a jucat pentru Gaz Metan, Pandurii, Viitorul și Voluntari, a investit banii cu cap și acum se bucură de oportunitățile ce i-au venit.
De ce și-a deschis Eric un restaurant?
„Am pornit la început pe ideea de cafenea, apoi s-a transformat în pizzerie. Afacerea am pornit-o când eu am ajuns în Qatar. Am găsit inițial un loc cu chirie, iar mai apoi spațiul unde ne aflăm acum, în centrul Mediașului, pe care l-am cumpărat. Am întrebat-o pe soția mea dacă vrea să se ocupe, să gestioneze totul, eu fiind mereu plecat de acasă. Tot ce e făcut aici e făcut de mâna ei! Bunica și mama mea au fost bucătărese în trecut, iar visul meu a fost să am un restaurant”, spune Eric.
„Bucătarul care mi-a făcut tot meniul, cap-coadă, e venit din Brazilia. Sunt cei mai buni burgeri pe care eu i-am mâncat! Și nu sunt deloc subiectiv. Sută la sută, obiectiv. Am în telefon o notiță unde dau note burgerilor pe care-i mănânc. În București, în Pipera l-am mâncat pe cel mai bun din România. La mine, aici, vedeta e Copacabana, la 36 de lei, cu cartofi și sosuri.”
El are experiență în afaceri în Brazilia care au dat faliment.
„Nu a fost prima mea afacere. Am mai încercat unele și am luat țeapă, din păcate! O țeapă mare am luat-o dintr-o afacere în care vindeam mâncare de păsări, în Brazilia. Am mai deschis și un restaurant tot acolo, dar n-a mers. Când am făcut investiția aici, la Mediaș, am fost inteligent”, a dezvăluit brazilianul.
Eric este atras de televiziune!
Eric se simte ca peștele în apă în rolul de analist. „Am un contract cu cei de la Prima Sport, este un proiect bun, care mă atrage, de suflet. Îmi place mult, mă atrage mult televiziunea. În trecut am refuzat multe oferte pentru că eram la Mediaș, departe de București, și era greu să ajung acolo. Acum merg la Cluj când sunt chemat, dorm la un prieten, îmi place mult ce fac”.
El este dispus să vândă restaurantul pentru suma potrivită. „Am avut deja două întâlniri, dar momentan nu s-a ajuns cu prețul la pretențiile pe care le avem noi. Prefer să rămână confidențială suma pe care o vrem, spun doar că este o sumă realistă”.

Citeste si...  Bianca Drăgușanu: „Poate că răspunsul meu îi va mira pe cei care mă cred o femeie ușoară: Nu am facut niciodată s.!”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi