Eugenie Bouchard, probleme cu transpirația într-o zonă intimă!

Jucătoarea canadiană de tenis Eugenie Bouchard (28 de ani) a postat pe Instagram mai multe fotografii de la sala de forță. Foarte obraznică în gândire, ea a pus pe jar imaginația fanilor, după ce le-a cerut să ignore „transpirația din zona sânilor”.
Bouchard este urmărită de un număr enorm de fani, peste 2,3 milioane, iar fotografiile au adunat peste 60.000 de aprecieri în timp record!
Eugenie Bouchard invită bărbații să păcătuiască cu gândul!
După ce a postat imaginile de la sală cu descrierea „Ignorați transpirația”, internauții s-au întrecut în glume care mai de care în secțiunea de comentarii.
„Nu pot să mint. Îmi place mult transpirația”
„Dacă te uiți cu atenție, transpirația din zona sânilor arată ca o față fericită. Interesant!”
„Arată mai degrabă ca o pată de la pui prăjit..”
Eugenie Bouchard abia a revenit după accidentare, și s-a prăbușit în clasamentul WTA până pe poziția a 320-a. Ea a participat în ianuarie la Australia Open, unde a fost eliminată în primul tur de americanca Ashlyn Krueger.
Fanii doresc mai mult! „Vei face OnlyFans”
Eugenie Bouchard își delectează publicul de sex masculin formele sale apetisante, pe care le expune pe Instagram de fiecare dată când are ocazia. Nu există postare la care să nu atragă zeci de comentarii și mii de aprecieri.
Deși multora dintre fani le place cu adevărat să-și clătească ochii prin pozele ei, unii cârcotași consideră că ar trebui să pună tenisul pe primul plan și să nu mai derapeze în lasciv. „E doar o chestiune de timp până vei face OnlyFans”, i-a scris un internaut jucătoarei de tenis din Canada.

Citeste si...  Tom Brady s-a retras din nou! De această dată, definitiv!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi