EXCLUSIV! El este noul antrenor străin al lui Becali pentru FCSB!

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a anunțat că clubul caută urgent un nou antrenor cu Licență Pro, după ce Leo Strizu a decis să se retragă. Și se pare că numele preferat al lui MM este Valentin Iliev, un fost fundaș central la Steaua, care a jucat pentru gruparea roș-albastră între februarie 2011 și iulie 2012.
Valentin Iliev, următorul antrenor al Stelei?

Potrivit Gazetei Sporturilor, MM i-a propus lui Gigi Becali numele lui Iliev pentru postul de antrenor principal la FCSB, iar finanțatorul va lua decizia finală în zilele următoare. Dar nu numai Iliev se află pe lista scurtă, există și alte nume, toate antrenori din afara României.
În plus, Iliev este un bun cunoscător al fotbalului românesc și a mai antrenat în Bulgaria la CSKA 1948, Botev Vratsa, Tsarka Selo și CSKA 1948 II. În octombrie 2018, el a acceptat să fie „secundul” lui Devis Mangia la CS Universitatea Craiova.
Iliev este un nume cunoscut și apreciat de fani la FCSB, deoarece a jucat la Steaua și a marcat două goluri în derby-ul câștigat cu 3-2 împotriva marii rivale Dinamo, pe 17 mai 2012. În timpul perioadei sale la Steaua, Iliev a strâns 24 de apariții și a marcat 4 goluri în Liga 1.
Credința lui Iliev, factor decisiv în alegerea lui Becali!
Și ceea ce îl face pe Iliev un candidat puternic pentru postul de antrenor principal la FCSB este religiozitatea sa. Gigi Becali este recunoscut pentru afecțiunea sa față de Dumnezeu, iar Iliev este la fel de dedicat credinței. În 2018, el era țârcovnic la biserica cu hramul Sfântului Gheorghe din Bistritsa, Bulgaria, în timp ce antrena în Liga a 3-a din Bulgaria. În timpul liber, Iliev slujea într-o bisericuță din Bistrița, un sat cu 5.000 de locuitori din Bulgaria.
Gigi Becali spunea în 2011 că: „L-aș ține toată viața la Steaua. Se gândește mereu la Dumnezeu. Mi-a cerut voie să plece din cantonament ca să se spovedească de Sfânta Maria”.

Citeste si...  Ce mai face și cum arată acum Andrei Cica, fostul iubit al Yanei. Cum s-a pozat recent, după o absență în online!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi