Feli, după despărțirea de Cătălin, tatăl fiicei sale: „Toate iubirile trec” / A lansat o melodie dedicată femeilor

Pe 8 martie, Feli a lansat melodia „Tu, Poezie’, după o perioadă în care și-a sistat activitatea muzicală. După despărțirea de tatăl fiicei sale, artista a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor și a recunoscut că evenimentele recente din viața ei i-au afectat creativitatea. Cântăreața a apelat la ajutorul unui psiholog și a făcut pași importanți în vindecarea sa. Iată ce mesaj a transmis Feli prin melodia recent lansată!În luna decembrie a anului trecut, Feli s-a despărțit de Cătălin, după o relație care a durat aproximativ 5 ani. Anunțul a fost făcut de cunoscuta artistă pe rețelele de socializare și a ținut să sublinieze că va rămâne îtr-o relație de prietenie cu tatăl fiicei ei. Se pare că decizia despărțirii a fost de comun acord, solista justificând-o prin faptul că nu se mai potriveau. După separarea de Cătălin, Feli și-a pus pe pauză activitatea muzicală și a recunoscut că a avut un „blocaj creativ’.Pe 8 martie, Feli a lansat prima piesă după despărțirea de tatăl fiicei sale. Artista a recunoscut că a fost puternic afectată de acest eveniment nefericit, motiv pentru care a început să meargă la ședințe de terapie. Din august și până în ianuarie, solista nu a putut compune noi melodii și a mărturisit că nu a mai trecut niciodată printr-o experiență similară.
Feli a lansat
prima melodie după despărțirea de CătălinÎn urmă cu o zi, Feli a lansat un cadou muzical, „Tu, Poezie’, o piesă-îndemn pentru toate femeile din lume de a nu uita de sufletul lor, de puterea de regenerare pe care o au și de iubirea pe care ar trebui să și-o poarte înainte de orice, pentru a le fi bine întreg Universul.„Pentru muza mea, FEMEIA, am scris o piesă care să ne aducă aminte nouă, tuturor femeilor, că mai presus de orice iubire e iubirea de sine. Când toate iubirile trec, să nu uiți niciodată că dragostea față de tine rămâne’, spune cu tărie, dar și cu fragilitate artistică Feli, pentru care viața, cu toate emoțiile ei, este sursă inepuizabilă de inspirație.„Tu poezie, eu poetă, Iubirea noastră-i de pe altă planetă’ sunt versuri din refrenul menit să împuternicească atât iubirea, cu toate valorile ei, cât și femeia care, după dezamăgiri și suferință, are puterea de a renaște și a se reîndrăgosti.Feli nu a putut compune melodii după despărțirea de Cătălin
Feli a recunoscut, în mediul online, că despărțirea de tatăl fiicei ei a afectat-o puternic. Timp de câteva luni bune, artista nu a putut compune melodii și a decis să-și pună pe pauză activitatea muzicală pentru a se regăsi.„Am avut o perioadă extrem de grea. Perioadă care, atunci când am dat să fug… m-a aruncat exact în mijlocul inimii mele. Nu mi s-a întâmplat niciodată să am un blocaj creativ atât de puternic. Îmi doream să scriu.Îmi doream să dau afară prin cântec sentimentele mele pentru că sunt reale. Pentru că știu că muzica scrisă din povești adevărate poate vindecă sufletul celui care o ascultă. Și ce împlinire mai mare pentru un artist decât asta? Să știi că muzică ta face cuiva bine… După o pauză totală din august, în ianuarie am scris prima piesă’, a spus Feli Donose în mediul online.

Citeste si...  Loredana, acuzată de blasfemie. Mariana Moculescu, iritată de scena de la Mamaia

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi