Femeia care a cheltuit o avere pentru a avea cel mai mare fund din lume!

Natasha Crown, în vârstă de 29 de ani, are o ambiție total deplasată! Suedeza și-a dorit dintotdeauna să aibă cel mai mare posterior din lume, astfel că a investit peste 100.000 de euro în implanturi fesiere. Medicul debil care i le-a pus și-a uitat menirea și a acceptat cu plăcere să o batjocorească un ultimul hal, dacă asta i-a adus banul gros!
Nu se oprește aici! Mai vrea!
Suedeza recunoaște că fundul ei este deformat și îi sperie pe bărbați. Ea s-a plâns că din cauză că „forma corpului și personalitatea ei îi sperie pe bărbați”, nu a mai avut o relație de șapte ani. Deși și-a făcut implant fesier de șase ori, ea a mărturisit că nu se oprește aici!
Posteriorul ei este deformat și cel mai adesea îi pune pe bărbați pe fugă. Suedeza se plânge acum că nu a mai avut o relație de 7 ani, pentru că .
Se bucură de celebritate
Suedeza a ajuns la 6 implanturi și nu dă semne că ar vrea să se oprească aici. Fundul cel mare i-a adus peste 2 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare. Ea consideră că totul este bine.
„Eu cred că mai mult e mai bine. Nu o să mai fiu slabă vreodată. Posteriorul meu e dintr-o altă dimensiune. Am stricat scaune, am stricat paturi, am lovit și oameni. Mereu am fost diferită și, în Suedia, oamenii cred în general că dacă ești slab ești mai frumos. Dar eu cred că oamenii trebuie să vadă că așa ar trebui să arate o femeie adevărată”.
„După prima operație am fost extrem de fericită. Șase luni mai târziu am revenit la cabinet dorindu-mi și mai mult. Am plănuit și a doua operație și am avut grijă să mă îngraș cât mai mult, ca să folosească această grăsime la modelarea posteriorului. Îmi place să mănânc, am pus pe mine în jur de 20 de kilograme și apoi am făcut a doua operație”, a mai adăugat aceasta.

Citeste si...  Georgina Rodriguez nu îl lasă pe Cristiano Ronaldo să facă asta!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi