Femeia din spatele lui Cristi Borcea! Cine îi conduce imperiul de butelii?

Cristi Borcea este un bărbat fericit! Pe lângă faptul că și-a găsit dragostea de mai multe ori, și are mai mulți copii, el are mai multe afaceri de succes! Dat fiind faptul că a petrecut o perioadă la pușcărie, el a avut noroc de mama lui Elena, de 72 de ani, care s-a ocupat ca totul să meargă ca pe roate!
În urmă cu 10 ani, Borcea și-a trecut afacerea pe numele mamei. Din această cauză, Forbes l-a trecut în clasamentul milionarilor cu „doar” 35 de milioane de euro.
Femeia care conduce imperiul lui Borcea!
„Mama este singura femeie în care am încredere totală și toate sunt la mama. Soțiile mele nu au nimic pe numele lor! Mihaela are casa, care este a copiilor, Alina are vilă care e pe numele lui Alex și a Gloriei, Carolin are apartament în Băneasa.
Toți ceilalți copii au case, au apartamente, mă ocup de școlarizarea lor, au bone, dar femeile ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor pentru că după aia spun că li se cuvine„, spunea Cristi Borcea într-o emisiune TV.
Mama lui Cristi Borcea, avere uriaşă!
Elena Borcea are o avere de aproape 300 de milioane de euro. A reușit să strângă atât fără facultate!
Firma de vânzare de combustibil are o valoare de 120 de milioane de euro. Mama lui Borcea mai deţine şi o firmă de construcții.
Deși se bucură de o avere impresionantă, părinții lui Cristi Borcea, Elena și Stere Borcea trăiesc modest. Ei au o casă în cartierul Pantelimon din București. „Cristi le-a spus de nenumărate ori că le poate ridica o vilă, ori le poate cumpăra alta într-o zonă mai frumoasă. Au spus mereu că nu pleacă din căsuța lor, din liniștea lor. Că ceea ce au le ajunge binemersi, nu au nevoie de mai mult. Sunt oameni simpli, modești, familiști”.
Cristi Borcea, un bărbat prolific!
Cristi Borcea are o reputație de Don Juan! El este cunoscut pentru prolificitatea lui, având nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite! Valentina Pelinel și fBorcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, dintr-o relație cu Simona Voiculescu.

Citeste si...  Suferință insuportabilă pentru patinatorul Roman Kostomarov. Medicii i-au amputat picioarele, urmează mâinile!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi