Femeia i-a smuls limba violatorului, apoi a dus-o la poliție ca dovadă!

O femeie din Franța, care a susținut că a fost victima unui viol, i-a mușcat limba violatorului și a dus bucata la poliție drept probă ADN! În vârstă de 57 de ani, femeia își plimba câinele la ora 4 dimineața în localitatea Avignon din sud-estul Franței, când un bărbat a început să se țină după ea.
Individul în vârstă de 30 de ani, imigrant originar din Tunisia, azilant ilegal s-a apropiat de femeie înainte de a încerca să o strângă și să o sărute cu forța. După ce i-a băgat mâna în pantaloni, curajoasa franțuzoaică s-a luptat cu el și l-a mușcat de limbă, rupându-i vârful. Ea s-a dus cu el la poliția locală. Polițiștii l-au arestat pe loc. El va fi deportat înapoi în Tunisia!
Incident asemănător în Marea Britanie
În 2014, o femeie din Marea Britanie a mușcat și ea limba agresorului, pentru a o duce la poliție ca probă biologică. Adele Barber se întorcea acasă de la o consultație la medic, când un bărbat s-a apropiat de ea pe stradă. După ce a împins-o într-un zid și a încercat să-și facă felul, ea l-a mușcat!
„A încercat să mă sărute și și-a băgat cu forța limba în gura mea. M-am gândit că acest lucru l-a lăsat vulnerabil, o să mușc cât de tare pot și asta va arăta că nu este consimțit în niciun fel de formă, să obțin cât mai mult ADN și să încerc să provoc suficientă durere pentru a-l îndepărta pe acest tip de pe mine”, a povestit femeia.

Citeste si...  Fuego: «Sunt mai mulţi cei care mă iubesc». Artistul a sărbătorit 30 de ani de carieră în cadrul unui concert superb

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi