Fiica Anamariei Prodan, afectată de divorțul mamei ei! S-a despărțit de iubit pentru că nu vrea să treacă prin așa ceva!

Saraha Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a fost devastată de divorțul mamei sale! Tânăra sportivă în vârstă de 23 de ani a anunțat că și ea a trecut printr-o despărțire recentă, fiind marcată de scandalul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.
Sarah Dumitrescu susține că s-a despărțit de iubitul ei!
Sarah a suferit mult în ultimul timp, după ce a suferit o accidentare gravă și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală. Problemele din familie au fost devenit o povară, mai ales că tatăl său, fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, s-a despărțit și el de Anamaria Prodan. Mai mult, ea susține că relația pe care a avut-o cu un băiat s-a încheiat și ea!
„A fost o dezamăgire foarte mare (n.r. Laurenţiu Reghecampf). (Reporter: După acest divorţ, ţi-ai propus să fii mai atentă cu băieţii?) Da, chiar da! Eu n-am înţeles niciodată prin ce a trecut mama, e greu ca o persoană ca mine, care nu a trecut printr-un divorţ, să înţeleagă cum s-a simţit, dar după ce am văzut toată dinamica, o să fiu mult mai atentă la cel pe care îl aleg. Nu vreau să trec prin ce a trecut ea.
Nu (n.r. dacă este acum într-o relaţie). De-abia am fost într-o relaţie şi nu a mers. Nu cred că mai caut alta. Cred că trebuie să mă focusez pe mine şi ce am eu nevoie. Dacă o să fie vreun băiat, o să fie, dacă nu, nu. Nu caut o relaţie, am avut una destul de lungă şi bună. Nu am nevoie” a declarat Sarah Dumitrescu.
Sarah Dumitrescu, baschet de la 14 ani în SUA!
Sarah a decis să se concentreze acum exclusiv asupra carierei sale de baschetbalistă și să nu mai ia în considerare relațiile amoroase, măcar pentru moment. Își dorește să revină cât mai curând în echipa sa de club, Cal Poly Mustangs, și să se concentreze pe absolvirea facultății din Statele Unite, unde s-a mutat încă de la vârsta de 14 ani.
„La 14 ani m-am mutat acolo şi trebuia să învăţ cum să spăl singură, să dorm singură, să-mi fac curat în casă singură. Te pune pe picioare… adică te schimbă complet. Trebuie să ştii, dintr-o dată, sa fii o mamă!”
Sarah Dumitrescu, supărată pe Laurențiu Reghecampf!
Însă, cu lacrimi în ochi, Sarah a dezvăluit și detaliile relației sale cu Laurențiu Reghecampf, spunând că acesta a „rupt” orice legătură cu ea și familia sa, în urma divorțului părinților săi. Tânăra a mărturisit că această despărțire a fost una dintre cele mai mari dezamăgiri din viața sa și că a fost profund „rănită” de decizia lui Laurențiu Reghecampf de a se despărți de mama sa.
„Nu am mai vorbit. În capul meu, eşti tatăl meu vitreg, tu ar trebui să mă cauţi, tu m-ai crescut. Şi el nu a vrut nicio relaţie cu noi. Din ce am auzit, nu vrea să aibă nimic de-a face cu noi. Nu pot să mă rog de cineva să-mi fie alături. Cred că dacă vrei să faci asta, bine. Dacă nu, iar bine. Nu am nimic de zis. Am fost foarte dezamăgită.
Ştie ce a făcut, cum ne-a rănit, nu am să-i spun nimic, cred că ştie deja (n.r. – dacă i-ar spune ceva în cazul în care s-ar întâlni cu el)”, a spus Sarah Dumitrescu

Citeste si...  Ce relație au Liviu Vârciu și Nea Mărin în spatele camerelor de filmat: „Niciodată nu a fost o surpriză”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi