Fiica Anamariei Prodan și-a făcut praf Porscheul: „Am făcut un accident destul de grav, dar pot să iau Ferrariul de la mama”

Sarah Dumitrescu Prodan (23 de ani) fiica impresarei Anamaria Prodan și a fostului baschetbalist Tibi Dumitrescu, a reușit să bușească mașina primită cadou de la părinți, în valoare de 80.000 de euro. Ea nu se arată prea deranjată de daună, și își dorește să își cumpere un Ferrari!
După ce a boțit Porche-ul, vrea Ferrari!
„Da, chiar îmi plac maşinile. Când am terminat liceul, am primit un Porsche Cayenne alb. Nu-l mai am. Din nefericire, nu-l mai am. Am făcut un accident destul de grav. Acum am un Range Rover în America şi aştept să-l aduc aici. Aş investi în maşini, dar aici pot să-i dau puţin credit mamei.
Îmi doresc un BMW I8, de când sunt mică îmi doresc. Mama e puţin panicată, crede că e prea rapidă pentru mine. Altă maşină pe care mi-o doresc o are mama, un Ferrari. Bine, pot să iau de la ea…dar eu, personal, un I8”, a explicat Sarah Dumitrescu.
O carieră mediocră în baschet!
Baschetbalistă în SUA, la California Polytechnic State University, în Big West Conference, Sarah a fost operată în septembrie 2022 la Cluj, după ce s-a accidentat la genunchi. Ea s-a operat la Cluj la ligamente.
„Sunt deja la a treia operație, mă simt foarte bine. Am fost operata în septembrie. Prima a fost cea mai grea, dar Doamne Ajuta să nu mă accidentez iar. Mă simt foarte bine acum. Mă simt stăpână pe picioare și merg la recuperare în fiecare zi și chiar mă simt foarte foarte bine”. spunea Sarah Dumitrescu, anul trecut.

Citeste si...  Cătălin Cazacu a spus totul despre relația cu Denise Rifai. Declarațiile care o vor irita pe vedeta de la Kanal D.

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi