Fiica lui Adi Minune va avea o fetiță!

Adriana Simionescu, fiica celebrului manelist Adrian Minune, este în culmea fericirii! Tânăra a postat pe rețelele de socializare prima imagine cu chipul bebelușului, dezvăluind astfel sexul micuței. Adriana va deveni mamă pentru prima oară și se simte mai împlinită ca niciodată alături de viitorul ei soț.
Adriana Simionescu a postat o imagine cu chipul bebelușului
În ultima perioadă, fiica lui Adrian Minune a ținut la curent fanii cu multe detalii legate de sarcina ei, iar acum a dezvăluit numele ales pentru fetița sa: Noa Zenayda. Numele a fost ales încă dinainte de a afla sexul copilului, iar vestea a fost dezvăluită în cadrul unei petreceri dedicate dezvăluirii genului.
„Astăzi suntem fericiți. Așa suntem de fiecare dată când domnul doctor ne spune că minunea noastră este bine”, a scris Adriana Simionescu pe Instagram.
Adriana Simionescu și sora sa, Karmen, se bucură de o relație foarte apropiată și se sprijină una pe cealaltă în această perioadă importantă din viața lor. Tatăl lor, Adrian Minune, a sărit de bucurie când a aflat că va deveni bunic de fetiță, iar fanii sunt nerăbdători să o vadă pe micuța Noa Zenayda în brațele mamei sale.

Citeste si...  Anamaria Prodan, cadou de senzație de la arabul a cărui „bărbăție” o adoră!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi