Fiica lui Ion Țiriac și-a găsit bărbat! Află în brațele cui s-a aruncat Kim Kardashian de România!

Ioana Țiriac, fiica lui Ion Țiriac, este foarte discretă cu viața amoroasă! Ea a început de curând să posteze imagini pe rețelele de socializare, la braț cu un bărbat misterios!
Primul bărbat cu care a fost văzută în public fiica lui Ion Ţiriac
Ioana Ţiriac este extrem de fericită alături de Johnny Chammas. El a absolvit aceeași universitate ca și Ioana, Universitatea din Miami. El are origini libaneze şi provine dintr-o familie foarte bogată. Ioana a absolvit Școala de Afaceri din cadrul Universității de la Miami.
Fiica lui Ion Țiriac iubește opulența. Ea a călătorit în Egipt, unde a participat la o petrecere aniversară. Un brand de lux a aniversat 50 de ani de la înființare, iar fiica lui Șiriac a întors toate privire, chiar în Templul din Luxor.
Ioana Țiriac, Kim Kardashian de România!
Ioana Țiriac face deliciul bărbaților pe rețelele de socializare, iar aceștia o compară pe tânăra de 25 de ani, care locuiește la Miami, cu Kim Kardashian!. Ea a strâns 26.000 de urmăritori pe Instagram, unde își delectează fanii cu luxul și opulența în care se lăfăie.
Frumusețea răpitore a Ioanei i-a făcut pe fanii săi să o asemene inclusiv cu Kim Kardashian, unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume. Recent, fiica lui Ion Țiriac a fost comparată și cu Cleopatra, în timp ce se afla în vacanță în Egipt. „Cleopatra, tu eşti?„, „Superbă ca întotdeauna!„, „Cleopatra a revenit în Valea regilor„, „Eşti bestială„, sunt câteva dintre comentariile fanilor
Ioana Natalia este singura fiică a lui Țiriac, care provine dintr-o relație cu egipteanca Sophie Ayad. Tânăra de 25 de ani s-a întors în România pentru o scurtă perioadă, postând mai multe imagini de pe Transfăgărășan.

Citeste si...  Când începe Vocea României, sezonul 11. Ce schimbări s-au făcut în rândul juraților

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi