Fiica lui Roxana Ciuhulescu, Cleopatra, a împlinit 15 ani!

Roxanei Ciuhulescu are motive să petreacă! Fiica ei, Ana Cleopatra, tocmai a împlinit 15 ani! Mama i-a organizat petrecerea aniversară și i-a dedicat un mesaj înduioșător pe Instagram!
Roxana Ciuhulescu, motiv de sărbătoare!
Cu ocazia zilei de naștere a Anei Cleopatra, mama sa Roxana Ciuhulescu, i-a transmis un mesaj emoționant, prin care nu îi vine să creadă cât de mulți ani au trecut, și îi transmite că este foarte atalată de ea.
În acest mesaj special pentru fiica ei, vedeta a scris că nu-i vine să creadă că deja au trecut atât de mulți ani, însă fiica ei a rămas la fel de minunată și la fel de atașată de ea, cu toate că este o tânără adolescentă.
„Când au trecut 15 ani? Pe 14 februarie 2008, la ora 14.02, venea pe lume Ana Cleopatra. Eram atât de emoționată și abia așteptam s-o văd, s-o țin în brațe și s-o legăn. Și culmea este că deși are 15 ani, încă mai vrea s-o țin în brațe. De legănat, nu mă mai țin șalele , dar cu la fel de multă iubire o ocrotesc La mulți ani, păpușa mea mare! Să te păzească Măicuța de toate relele și să rămâi la fel de bună și iubitoare! ”, i-a transmis prezentatoarea fiicei sale.

Citeste si...  Ce a postat Andrei, imediat după eliminare? Mesajul dubios apărut pe contul său: „În ciuda rezultatelor…”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi