Fiul lui Christian Sabbagh a fost diagnosticat cu o boală cruntă!

Fiul lui Christian și a Iuliei Sabbagh a fost diagnosticat cu o boală cruntă, care i-a pus la grea încercare! Prezentatorul TV recunoaște că ședințele de terapie ale micuțului sunt costisitoare. Mai mult, Iulia a intrat în depresie când a aflat diagnosticul, dar a fost ajutată de prieteni să treacă peste moment. Jurnalistul a vorbit despre acest aspect, fără nicio problemă, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”
Fiul lui Christian Sabbagh suferă de autism!
Christian Sabbagh a dezvăluit că fiul său suferă de autism! Soția prezentatorului a intrat într-o depresie severă, după cum a relatat chiar aceasta și a avut nevoie de timp pentru a procesa această veste dureroasă. Elrecunoaște că a fost unul dintre cele mai dificile momente din viața lui.
Ajutorul oferit din partea statului este mult prea mic pentru nevoile unui copil diagnosticat cu autism, astfel că Christian Sabbagh trebuie să bage mâna adând în buzunar. Suma depășește câteva mii de lei lunar. Prezentatorul TV spune că băiețelul său lucrează cu o nouă echipă de terapuți și că speră că va obține cele mai bune rezultate.
„Cred că am aplicat toate terapiile existente pentru tulburările din spectrul autist. Dar copiii sunt diferiți și o terapie care dă rezultate într-un caz poate fi ineficientă în altul. Acum avem o nouă echipă de terapeuți și se pare că suntem pe drumul cel bun. Dar terapia necesită timp, răbdare și foarte mulți bani, iar evoluția o vezi în timp.
Extrem de costisitoare. Un proces terapeutic în aceste cazuri depășește câteva mii de lei lunar, depinde de câte ședințe are nevoie copilul. Ajutorul oferit de stat este mic comparativ cu nevoile unei familii care se confruntă cu o asemenea încercare’, a susținut prezentatorul TV.
Cum a reacționat Christian Sabbagh când a aflat că fiul lui suferă de autism
Prezentatorul de la Kanal D recunoaște că cel mai greu moment din viața lui a fost acela când a aflat despre diagnosticul băiețelului lui. La început, acestuia i-a fost greu să proceseze informația, însă a înțeles rapid responsabilitatea în fața căreia se afla.
„A fost un moment dificil. O astfel de veste este debusolantă pentru orice părinte. Am avut nevoie de un timp să asimilez această informație și să mă „adun’. A fost cel mai teribil și dureros moment din viață mea. Dar nu poți stă cu brațele încrucișate întrebându-te de ce ți se întâmplă ție, așa că am reacționat și acționat rapid pentru a vedea ce putem face”, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.
Soția lui Christian Sabbagh a intrat în depresie la aflarea diagnosticului
„Când Iulia a aflat diagnosticul lui Christian a intrat într-o depresie severă. Nu se putea discuta cu ea, era nervoasă și inițial nu am înțeles despre ce este vorba. A avut curajul la un moment dat să îmi spună ce se întâmplă. Dar până să știu aveam și eu diferite scenarii departe de trăirile ei. Dar lucrurile s-au reglat tocmai datorită comunicării dintre noi’, a încheiat aceasta.

Citeste si...  Alina Pușcău, hărțuită! Agresorul a scris o carte despre ea!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi