Fiul lui Mihai Șora, acuzații dure la adresa Luizei Palanciuc!

Tom Șora, fiul regretatului filosof Mihai Șora, a discutat la înmormântare despre felul în care Luiza Palanciuc i-a stricat relația cu tatăl lui. Mai mult, el a fost revotlat de faptul că nimeni nu l-a anunțat de deces, și că a aflat întâmplător de acesta, chiar de la o cunoștiință a surorii lui, care a citit știrea pe Faceboook.
Tom Șora, revoltat!
„Am venit și în numele surorii mele, Sanda Șora, care nu a putut veni din motive de sănătate. Nu aș venit să țin acest discurs, acestă prelegere, dacă nu m-aș fi simțit obligat să fac lucrul ăsta. E spontană, nu am pregătit-o, am improvizat acum, dar am de spus niște lucruri care trebuie spuse, chiar dacă în cadrul ăsta au fost numai lucruri foarte frumoase aduse în sprit elevat, eu voi spune alte lucruri. Scurte. Am aflat de moartea tatălui meu cu totul întâmplător, și anume o cunoștință a surorii mele a citit pe Facebook că a murit tatăl meu”, a spus Tom Șora, fiul filosofului.
„Am încercat de nenumărate ori în acești zece ani să iau contact cu el”
„Relația noastră, a familiei noastre, cu tatăl nostru a fost sistematic împiedicată în ultimii zece ani. Nu am putut lua legătura cu el nici telefonic, nici prin mail, a fost blocată. Nu puteam să dau telefon să vorbesc cu el, eram cenzurat. Am încercat de nenumărate ori în acești zece ani să iau contact cu el, nu am putut.
Acum trei ani am făcut o chestie specială – am venit neanunțat când erau demonstrațiile din august, din 2019, am venit spontan și acolo, practic, în piață, am vorbit cu tatăl meu și până la urmă, printr-o minune, am reușit să ne întâlnim de două ori într-un local, nu acasă.
Și acolo am vorbit și a fost cred destul de bine ce am vorbit și am sperat că relația se va normaliza și că voi putea vorbi din nou, normal, adică la telefon, personal, cu tatăl meu, care acum trei ani era lucid, se putea vorbi foarte bine cu el.
După vreo două săptămâni, când m-am întors în Germania, am dat telefon să văd ce mai faci, cum îți merge. Imposibil, nu am mai putut vorbi cu el”, a declarat Tom Șora. La intervenția unui preot, acesta și-a scurtat discursul, adăugând: „Da, voi scurta. A trebuit să spun acest lucru. Îmi cer scuze, am spus cu respect, trebuia spus. Dumnezeu să îl odihnească! Cu tot respectul!”.

Citeste si...  Monica Gabor, marea dragoste a lui Irinel Columbeanu. A încercat disperat să se împace cu fosta sa soție

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi