Flavia Mihășan, revenire în televiziune! S-a întors după o pauză de trei ani!

Flavia Mihășan va reveni pe micile ecrane după o pauză de trei ani! Motivul pentru care a ales să ia o astfel de pauză a fost unul nobil – să se dedice creșterii celor doi copii ai săi, Carol și Tudor. Dar, în cele din urmă, Flavia s-a simțit pregătită să-și lase copiii în grija altor persoane și să se dedice din nou carierei sale de prezentatoare.
Flavia Mihășan, pauză binemeritată!
În ciuda faptului că a fost primită cu brațele deschise de colegii săi de la Antena Stars, emisiunea în care activează în prezent, Flavia a mărturisit că totul a fost o provocare pentru ea. Deși își dorea să se întoarcă în televiziune și îi era dor de colegi, a trebuit să se adapteze la un format diferit față de ceea ce cunoștea și să ia totul pas cu pas. Cu toate acestea, după ce a prins curaj, Flavia s-a desprins de cei doi băieți ai săi și s-a întors la muncă în televiziune. Aceasta a explicat că, odată cu creșterea lor, a început să se simtă mai confortabil în a-i lăsa pe mâinile altor persoane, iar faptul că cei mici merg la grădiniță i-a ușurat decizia.
„A trecut mult timp și a fost foarte frumos, am avut multe emoții, dar eu așa sunt și îmi place chestia asta, îmi place să am emoții, pentru că mă țin vie. Foarte bine, noi de știm oricum de anii trecut și au fost foarte prietenoși, chiar și în timpul emisiunii. Au fost foarte drăguți pentru că deși sunt colegi pe care nu îi cunosc, formatul emisiunii este ceva nou pentru mine. Formatul de week-end a apărut după ce am plecat eu, așa că a fost nu doar revenirea mea, dar și faptul că am intrat într-un proiect nou. Am ales să mă întorc în echipa de week-end pentru că este cel mai ok pentru început, a trecut mult timp și zic să o luam pas cu pas. Mi-a fost dor întotdeauna, dar, în același timp am știut că prioritari sunt ei, când am luat decizia de a face doi copilași, mi-am asumat total”, a declarat Flavia Mihășan.
Flavia Mihășan, dedicată copiilor ei!
Fanii Flaviei au fost încântați să o vadă din nou în acțiune și să o audă strălucind pe micile ecrane. Prezentatoarea a fost la înălțime și și-a arătat încă o dată talentele sale de prezentare. Ceea ce este sigur este că Flavia Mihășan este înapoi, mai puternică și mai hotărâtă decât oricând să continue să cucerească publicul din România!
”Creșterea copiilor a fost motivul, și acum cel mai mic are un an și opt luni și ușor, ușor, simt că pot să mă desprind. Adică, eu nu-l mai văd pe el atât de mic și este destul de independent, urmează la meargă la grădiniță și atunci am putut să fac desprinderea aceasta în mod natural. Aproape niciun copil nu se adaptează din prima zi la grădiniță și este absolut normal, pentru că după un an și 8-9 luni în care a stat numai cu mine și cu tatăl lui, cu Marius, este o schimbare enormă. Sunt convinsă că o să fie ok, mai ales pentru că el a crescut un mic mai independent decât a crescut Carol”, a mai spus vedeta.

Citeste si...  Incredibil așa ceva! Marius a refuzat-o pe Andreea, pentru că o consideră o pitică!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi