Florin Călinescu s-a mutat la țară. „Reîntineresc și eu!”

După ce a dat chix la Prima TV, emisiunea „Florin Călinescu Show” având audiențe mici, îndrăgitul prezentator a părăsit viața tumultoasă din București și s-a retras în tihnă la țară. El este foarte activ pe TikTok.
Florin Călinescu, nemulțumit de televiziuni
Deși îi este dor de colegii jurați de la „Românii au talent”, el nu este de acord cu felul în care sunt conduse televiziunile.
„Nu știu când o să mai revin în televiziune. Nu pot să spun că îmi este dor de proiectul «Românii au talent». Îmi este dor de colegi, dar nu și de administrația de acolo. Eu nu mai am răbdare și nervi pentru așa ceva. Acum m-am mutat la țară, sunt bine”.
Florin Călinescu s-a mutat în casa părintească din comuna Babana, județul Argeș, unde are o fermă de animale.
„Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat, pentru că se ţinea de rele”.
Cu ce se ocupă Florin Călinescu acum?
Florin Călinescu este foarte activ în mediul online. După ce a experimentat mai multă vreme cu Facebook-ul, și este foarte activ pe TikTok, el vrea să se lanseze și pe YouTube. El este conștient că interesul oamenilor s-a mutat de la televizor în online. Mai mult, el vrea să scrie scenarii de film.
„Acum cred că mă apuc să scriu scenarii de film. Abia acum, pentru că sunt leneș, pentru că astăzi văd că este un public care părăsește… Fugim ca Sparatacus, în masă, din televiziune, ca spectator. Reîntineresc și eu, energii noi, formate noi, nu mai trebuie să mă duc… Știi ce povară era pentru mine? Am fost director la Teatrul Mic 15 ani și am jucat de două ori, nu-mi place să mă duc la ora fixată de alții undeva. Nu-mi place să mă duc să mă îmbrac fixat de alții.”

Citeste si...  Cunoașterea dintre Maria și Albert, în impas! Ce reproșuri și-au făcut la party?

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi