Florin Piersic va fi transferat la Spitalul Clinic de Ortopedie Foişor

Florin Piersic va face investigaţia PET – CT, apoi va fi transferat la Spitalul Clinic de Ortopedie Foişor pentru a i se scoate proteza de genunchi, a declarat managerul Institutului „Matei Balş”, Cătălin Apostolescu.
„Va face PET – CT şi va merge la Spitalul Foişor, unde i se va scoate proteza de genunchi”, a spus Apostolescu.
Potrivit unei informări a Institutului „Matei Balş”, actorul este stabil în acest moment şi se află în evaluare şi supraveghere multidisciplinară.
„Domnul Florin Piersic este stabil în acest moment, însă vorbim despre un pacient vulnerabil prin vârsta şi bolile asociate. Este vorba de un proces infecţios extins, care are ca surse principale focarele de la nivelul cordului şi proteza de la genunchi. Pacientul se află în evaluare şi supraveghere multidisciplinară (boli infecţioase ortopedică, cardiologică) pentru cea mai bună abordare terapeutică. Domnul Florin Piersic va fi transferat în această dimineaţă la Spitalul Foişor pentru tratament ortopedic. Situaţia medicală a pacientului face ca intervenţia ortopedică să nu fie lipsită de riscuri, dar ea este absolut necesară pentru îndepărtarea sursei de infecţie”, precizează sursa citată.
Potrivit reprezentanţilor institutului, după intervenţia ortopedică, actorul va continua tratamentul procesului infecţios.
Actorul a fost transferat în această săptămână de la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca la Institutul „Matei Balş”.
Conducerea Institutului Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca a explicat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că actorul Florin Piersic a fost transferat la Bucureşti la cererea familiei sale, nu pentru că în oraş n-ar fi putut să fie tratat în cele mai bune condiţii.

Citeste si...  Khaled, atacat încontinuu în timpul task-ului Adevăruri nespuse! Ce i-a făcut Ștefan?

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi