Florin Răduță a lăsat România pentru Belgia! „Oamenii sunt reci”!

Florin Răduță, cântăreț care a câștigat X Factor în 2015, s-a mutat tocmai la Bruxelles. El se ocupă mai mult de afaceri, cântând doar ocazional.
Din ce se întreține Florin Răduță?
El s-a mutat în Belgia pentru că părinții locuiesc acolo. El nu s-a mutat pentru banii lor, fondurile sale venind din două firme în domeniul construcțiilor. Deși este semi-retras, el încă reușește să adune mulți oameni la concertele sale. De Revelion, a cântat în fața a peste 1.000 de spectatori! El a mai susținut un recital chiar la Dubai!
„M-am mutat acum două luni. În continuare mă ocup de muzică, doar că mi-am deschis două firme cu ai mei. Ai mei sunt din Belgia, stau în Bruxelles. (…) Am fost și în Dubai pentru două evenimente private. Am cântat în Bruxelles de Revelion, pentru 1.200 de persoane și a fost foarte mișto. Mă ocup de mai multe lucruri, doar că acum o săptămână am fost în Dubai și am venit în România ca să îmi reglez… mai avem o firmă aici”, a declarat Florin Răduță
Florin Răduță: Belgienii „sunt reci”
Florin Răduță recunoaște că nu s-ar fi adaptat la Bruxelles dacă nu era alături de familie, considerându-i pe belgieni niște oameni reci: „Norocul meu este că familia mea este acolo. Cred că dacă aș fi singur nu m-aș obișnui. Oamenii sunt reci (…) Nu prea se vorbește engleza, adică trebuie să vorbești franceză, iar eu nu știu franceză, dar faptul că am deschis alături de ai mei, ei lucrând în construcții, două firme, merg lucrurile destul de bine”.

Citeste si...  Adevărul despre căsnicia dintre Dan Badea și Lora: Știam amândoi că nu sunt îndrăgostită

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi