Florin Salam, audiat de polițiști într-un dosar de proxenetism și cămătărie!

Celebrul cântăreț de manele Florin Salam a fost audiat de polițiști miercuri dimineață într-un dosar de proxenetism și cămătări. Infracțiunile din dosar au avut loc într-un hotel din Centrul Vechi al Bucureștiului. El a fost audiat ca martor.
Poliția a făcut miercuri dimineață 11 percheziții în București, Ilfov și Vâlcea, iar în total 39 de persoane au fost audiate în dosarul de proxenetism şi cămătărie.
Poliția a dat un comunicat de presă în care susține că „mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituției, în Sectorul 5, dar și în alte localități din țară, obținând foloase patrimoniale de pe urma acestei activități, care ar fi fost desfășurată de mai multe femei”.
Comunicatul Poliției Capitalei
”În această dimineață, 22 februarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 24 Poliție pun în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și județele Ilfov și Vâlcea, precum și 39 de mandate de aducere, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și cămătărie.
În fapt, mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituției, în Sectorul 5, dar și în alte localități din țară, obținând foloase patrimoniale de pe urma acestei activități, care ar fi fost desfășurată de mai multe femei.
De asemenea, din cercetări s-a stabilit că unele dintre persoanele bănuite ar fi oferit sume de bani cu dobândă impusă și termen de restituire.
În baza mandatelor de aducere, persoanele vizate urmează a fi conduse la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și cămătărie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.”

Citeste si...  Coșmarul lui Adda. Boala Lyme i-a distrus sănătatea

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi