FOTO | Cel mai mare p. din lume este de dimensiunea celui mai mic om din istorie!

Roberto Esquivel Cabrera, un mexican în vârstă de 60 de ani din Saltillo, este deținătorul recordului pentru cel mai mare „șarpe” în pantaloni din lume. Dimensiunile sale ating impresionanta lungime de 48,2 centimetri, aproape egală cu înălțimea celui care a fost, până în 2015, cel mai scund om din istorie, nepalezul Chandra Bahadur Dangi.
E cel mai lung!
Cu toate acestea, pentru Roberto Esquivel Cabrera, dimensiunile neobișnuite ale pe—ului său au devenit o sursă de probleme grave de sănătate și au afectat în mod semnificativ calitatea vieții sale. Cu toate acestea, în ciuda acestor provocări, Roberto este hotărât să nu audă de o intervenție chirurgicală pentru a micșora dimensiunile sale impresionante. „Sunt faimos pentru că am cel mai mare p—s din lume. Sunt fericit cu el. Știu că nimeni nu mai are dimensiunea pe care o are p—sul meu” , a declarat bărbatul.
Pentru a face o comparație, în 2012, Chandra Bahadur Dangi, un bărbat nepalez care a decedat în 2015, a fost recunoscut drept cel mai scund om din lume, având o înălțime de doar 54,6 centimetri – cu 6.4 centimetri mai mult decât lungimea record a celui mai mare p—s din lume.

Citeste si...  Cizmele care te vor face să râzi! Sunt la modă chiar acum! Costă „doar” 350 de dolari!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi