Fuego a izbucnit în lacrimi în timpul unei emisiuni de gătit. Artistul a început să plângă după ce a gustat un desert care i-a adus aminte de copilărie.Fuego a izbucnit în lacrimi în timpul unei emisiuni, după ce a gustat un desert care i-a amintit de cel pe care tatăl său obișnuia să-l facă pe vremea când artistul era copil.Fuego, în lacrimi la televizor. Artistul a început să plângă când a gustat din desertul care i-a amintit de copilărieUn desert simplu l-a făcut pe Paul Surugiu să plângă la televizor. Artistul și-a amintit de tatăl său, care a murit în urmă cu mai mulți ani, și care era un bucătar bun.”Cred că sunt un om nebun, nu? Ați mai avut invitați aici care au început să plângă? Mi-a aduc aminte de tata, care era un bucătar desăvârșit. Tata gătea, tata tăia porcul, tata făcea totul în casă. Mama a învățat mai bine să gătească de la tata.Nu a fost un profesionist, un chef. Tatăl meu a fost un om care s-a bucurat că e în bucătărie și poate găti. Tot timpul când mănânc ceva foarte gustos, mă gândesc la el, la cum ar fi reacționat el mâncând acel fel de mâncare. E foarte bun acest lapte de pasăre, exact ca în copilăria mea și vă mulțumesc că mi-ați adus aminte de asta”, a mărturisit artistul la emisiunea Hello Chef.Cum se prepară rețeta de lapte de pasăre care l-a făcut să plângă pe Paul SurugiuRoxana Blenche a dezvăluit cum se face laptele de pasăre care i-a amintit lui Paul Surugiu de copilărie.„Șase albușuri de ouă le batem cu un praf de sare. Punem un litru de lapte la fiert, adăugăm zahăr treptat și între timp batem gălbenușurile cu zahăr. Adăugăm 5 ml esență de vanilie și trei linguri cu făină. Amestecăm compoziția foarte bine și o lăsăm puțin deoparte. În laptele care fierbe la foc mic punem albuș pe care-l luăm cu ajutorul unei linguri și lăsăm să se gătească 2-3 minute pe fiecare parte.După ce au fierte, găluștile se scot afară, iar peste lapte adăugăm compoziția de gălbenușuri. Amestecăm bine pentru a nu se forma cocoloașe sau să se brânzească oul. Se lasă puțin la fiert până are o consistență. Punem în boluri și adăugăm albușurile bătute spumă. Este delicios”, a scris Blenche pe rețelele de socializare.
Prezentare generală a confidențialității
Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.