Fuego, confesiuni de suflet despre bunica lui. Femeia are aproape 90 de ani: „Este cea mai frumoasă!”

În exclusivitate pentru Știrile Antena Stars, Fuego a făcut confesiuni de suflet despre bunica lui. Femeia are aproape 90 de ani. Iată ce mărturisiri a făcut celebrul cântăreț Paul Surugiu.– Confesiunile de suflet făcute de Paul Surugiu despre bunica lui– Ce mărturisiri a făcut artistulFuego a vorbit despre cea mai importantă persoană din viața lui, și anume bunica sa. Artistul a făcut confesiuni de suflet despre femeia în vârstă de 90 de ani.Confesiunile de suflet ale lui  Paul Surugiu despre bunica lui
Fuego și-a deschis ușa inimii și a împărtășit câteva gânduri pline de dragoste și recunoștință despre bunica sa, o prezență importantă în viața lui. Artistul îi este recunoscător femeii în vârstă de 90 de ani, deoarece a fost întotdeauna alături de el.

Întrebat ce a moștenit de la bunica lui, Paul Surugiu a subliniat faptul că educația primită de la ea a fost esențială în formarea lui ca om. Cântărețul a ascultat-o foarte mult și l-a îndrumat pentru a-i fi bine în viață.
Cum se pregătește artistul pentru Paște
În cadrul aceluiași interviu exclusiv pentru Știrile Antena Stars, Fuego a vorbit și despre pregătirile pe care le face pentru Paște. Paul Surugiu a spus că își dorește doar să se odihnească de sărbători, deoarece a avut o perioadă grea din toate punctele de vedere.

Citeste si...  Visul lui Andreea Antonescu s-a împlnit. Sienna: S-a mutat cu ea!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi