Fuego, topit de cadoul primit de la bunica lui! Gestul surpriză care l-a făcut să plângă!

Fuego este unul din cei mai iubiți cântăreți din România, cu priză la publicul de vârsta a treia. Pentru că a făcut-o fericită, bunica lui l-a răsfățat ca în copilărie. Chiar dacă timpul a trecut și Paul s-a făcut mare, bunica îl răsfață exact la fel. Află cadoul cu care bunica l-a emoționat pe Fuego!
Fuego, impresionat de cadoul bunicii!
„Eu am primit câteva cadouri, dar nu foarte interesante. Am primit niște dulciuri, niște bomboane de la Chișinău, am primit de la publicul meu, că sunt în turneu, tot felul de lucururi frumoase și multe flori, dar dimineața mi-a adus ceva cu totul și cu totul special. Wau! Nu pot să cred! Am primit sarmale ardelenești făcute de bunica mea. Mi l-a trimis la Cluj, la spectacol.De fiecare dată în turneu ne îngrășăm câte 5 kg, asta pentru că lumea ne primește cu brațele deschise și în primul oraș din turneu eu am fost primit cu sarmale ardelenești făcute de bubulina mea, pe care mi le-a trimis la sala de spectacol.”, a spus Fuego
Ce a mai făcut Fuego
La început anului 2023, Fuego a lansat o carte biografică, „Confesiuni – Cu sufletul pe scena vieții”, care scoate în evidență trăirile sufletești pe care le are artistul în spatele scenei și în fața publicului.
Fuego este un artist foarte ocupat, susținând în această perioadă mai multe concerte intitulate „Iubirea înflorește primăvara”.

Citeste si...  Delia Matache, cucerită de Victor Slav. Ce complimente i-a făcut artista în direct la iUmor: ,,E atât de mișto, încât nu trebuie să facă și să spună nimic!”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi