Fulgy a reacționat după ce Bia Khalifa a fost încătușată pe Aeroportul Otopeni. Ce mesaj i-a transmis lui Selly

Fulgy a reacționat după incidentul în care a fost implicată Bia Khalifa. Iubita fiului Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a fost arestată pe Aeroportul Otopeni după ce a revenit din vacanță. Fulgy i-a transmis un mesaj vloggerului Selly.Bia Khalifa a fost încătușată de polițiști pe Aeroportul Otopeni pentru că a avut un comportament necorespunzător față de ofițerii de frontieră. Filmările cu vedeta de pe Onlyfans au devenit virale pe rețelele de socializare și au strânse mii de reacții. Fulgy nu a trecut cu vederea acest incident și l-a întrebat pe vloggerul Selly care este părerea lui despre ceea ce a pățit fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.Andrei Șelaru a filmat de curând un vlog cu Poliția Română. Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani consideră că oamenii legii nu au avut un comportament adecvat față de iubita sa. „@selly am văzut că tocmai ai filmat vlog cu @politiaromana.ro! Cum ți se pare fața Biancăi acum după acest incident neplăcut față de ultima oară când ne-am văzut la party la @beachplease? Te întreb pentru că te consider un băiat inteligent”, a scris Fulgy pe rețelele de socializare.Ce a spus Bia Khalifa în legătură cu evenimentul de pe Aeroportul Otopeni
Bia Khalifa a postat mai multe videoclipuri la secțiunea Instastory unde a explicat ceea ce s-a întâmplat atunci când a revenit alături de iubitul ei din vacanța petrecută în Milano. Vedeta de pe Onlyfans a spus că oamenii legii i-au aplicat rele tratamente și că a rămas cu urme pe porc. Mai mult decât atât, ea chiar a mers la Institutul Național de Medicină legală pentru a-și scoate certificat medico-legal.Pe numele acesteia a fost întocmit un proces verbal și a primit o amendă de 4.000 de lei pentru „săvârșirea fără drept a oricărui act de violență fizică sau verbală asupra unei persoane aflate în perimetrul unui aeroport», sancțiune prevăzută de Codul Aerian” se precizează într-un comunicat emis de Europel. Sindicatul a mai transmis că vedeta le-a adresat injurii ofițerilor în timpul controlului, potrivit Cancan.Fulgy a sunat la 112 imediat după ce a observat că iubita sa este ținută cu forța de oamenii legii. Acesta a spus că Bia Khalifa este bătută de ofițerii de frontieră și că a fost pipăită pe diferite părți ale corpului. Poliția Transporturi Aeriene (PTA) a verificat imediat informația transmisă de acesta și au decis că tânărul a apelul la numărul de urgență în mod nejustificat. El s-a ales cu o amendă pentru apelare abuzivă.

Citeste si...  Aurora, o tânără din Iași, a fost găsită moartă în casă, după ce a pozat indecent pe rețelele de socializare!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi