Gabriela Cristea își vinde casa „din cauza întreținerii”!

Gabriela Cristea a dezvăluit la televizor motivele pentru care vrea să vândă casa pe care o are cu Tavi Clonda.Prezentatoarea de la Mireasa – Capriciile Iubirii a cântărit cheltuielile pe care le are, și, în contextul crizei economcie și energetice actuale, vrea să se mute într-o casă mai mică. Ea se plânge că îi este greu să țină curată o casă așa mare.
Casa Gabrielei Cristea este foarte greu de întreținut!
„A fost o idee de-a noastră și încă ne gândim. Ne-a trecut un gând nebun din două motive: unul pentru că locuința noastră este foarte mare. Nu din cauza utilităților, ci mai degrabă din cauza întreținerii curățeniei. Mai nebuni suntem că ideea era să vindem casa și să construim o altă casă.”, a declarat Gabriela Cristea.
Gabriela Cristea le-a planificat deja viitorul fiicelor ei, când vor merge la liceu! Vrea să le cumpere un apartament, chiar în Capitală! ”Cu siguranță când fetele vor fi la liceu o să cumpărăm un apartament mai mare în București. Probabil că vom sta cu ele în timpul săptămânii, iar în weekend nouă ne place la țară.”, a spus Gabriela Cristea.

Citeste si...  Parisul va avea prima „pădure urbană” din Europa

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi