Gabriela Cristea și-a deschis o nouă afacere cu Tavi Clonda!

Gabriela Cristea s-a băgat în afaceri! După ce și-a deschis un magazin online de haine, acum prezentatoarea și-a deschis și un studio foto!
Gabriela Cristea, o nouă afacere!
Prezentaoarea a făcut marele anunț chiar pe rețelele de socializare. Pentru că toată lumea își dorește fotografii cât mai „instagramabile”, Gabriela a decis să profite de trend, și, de ce nu, să își îngroașe veniturile pe baza acestuia.
„Dragilor, studioul (…) își deschide porțile. Vă las aici câteva din pozele facute în decorurile noastre minunate sa vă inspirați. Pentru programarea unei sesiuni foto va rog sa ne contactati prin mesaj pe wapp (…). Vă așteptam cu drag sa vă surprindem emoțiile!”, a scris Gabriela Cristea pe Instragram.
Gabriela Cristea, afacere cu haine!
„Este un business despre care nu vreau să vorbesc încă foarte mult. O să ieșim încetul cu încetul, sper să îl pot lansa undeva în luna noiembrie. Nu aș vrea să dau multe detalii, dar pot să vă spun că mă voi implica 100%”, spunea în urmă cu ceva timp Gabriela Cristea.

Citeste si...  Drama modelului cu sâni de 10 kilograme fiecare. E incredibil în ce hal a ajuns. Atenție, imagini cu impact emoțional!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi