Gabriela de la „Mireasa” Sezonul 6 a devenit mămică! Cum arată și ce a postat pe rețelele de socializare?

Surpriză mare pentru fanii emisiunii „Mireasa”! Gabriela, cunoscuta din sezonul 6 al popularului show, a devenit mamă. Cu toate că a preferat discreția în timpul sarcinii și nu a oferit multe detalii legate de nașterea micuțului, recent, prin intermediul rețelelor sociale, a lăsat câteva indicii care să confirme fericitul eveniment.
Una dintre postările ei recente o prezintă pe Gabriela lângă un căruț de copil, iar toate semnele indică faptul că acolo s-ar putea afla micuțul ei și al lui Valentin. Totuși, Gabriela continuă să păstreze o anumită doză de mister și nu a dat detalii suplimentare despre venirea pe lume a bebelușului.
Însă, ceea ce nu poate fi tăinuit este strălucirea de proaspătă mamă pe care Gabriela o emană. În postările sale recente de pe rețelele sociale, fostul participant al „Mireasa” Sezonul 6 pare încrezătoare și fericită. S-a reinventat, arătând impecabil și radiind de bucurie.

Pe 6 octombrie 2023, Gabriela a publicat un video în care apare în centrul orașului Sibiu, locul în care își are reședința. Cu părul liber și purtând un top negru, Gabriela surprinde cu o privire misterioasă, oferind un hint al noii sale vieți de mămică.
Într-adevăr, maternitatea schimbă viața și, cel puțin în cazul Gabrielei, această schimbare pare a fi una plină de fericire și bucurii noi. Fanii abia așteaptă să afle mai multe detalii despre această nouă etapă din viața fostei concurente de la „Mireasa” și să îi urmeze parcursul alături de noul său titlu: acela de mamă.

Valentin și Gabiela au divorțat!
„Este adevărat că am fost conștient de sarcină când am decis să plec, dar situația dintre noi a devenit insuportabilă. Jignirea a fost doar vârful aisbergului. Am avut multe neînțelegeri și conflicte în ultimele săptămâni. În ciuda faptului că am fost bucuroși pentru venirea unui copil, ne-am dat seama că poate nu suntem pregătiți să formăm o familie împreună. Ambele părți au greșit, și am considerat că este mai bine pentru ambii, dar mai ales pentru copil, să ne separăm.”
Valentin a adăugat că regretă profund că relația nu a funcționat și speră ca în viitor să aibă o relație bună cu Gabriela, mai ales pentru binele copilului lor. El a mai menționat că, deși s-au separat, își dorește să fie prezent în viața copilului și să-și asume responsabilitățile de tată.
”Eu am spus că nu voi vorbi despre motivul despărțirii, invenții pot scoate milioane, adevărul e doar unul”.
”Regreți decizia de a veni la București după ce v-ați certat?”, a mai întrebat cineva. ”Nu, este o decizie grea, dar corectă”, a venit răspunsul fostului soț al Gabrielei. Ba mai mult, el a răspuns afirmativ când un alt urmăritor a întrebat dacă ar acorda o a doua șansă cuiva care l-a jignit la nervi.

Citeste si...  Connect-R și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie, dar ea l-a ales pe Marius Moga. Cum s-a încheiat intriga amoroasă: „M-am bătut cu…”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi