Geanina din Las Fierbinți, „aroganță” de 70.000 de euro! Își permite orice!

Deși în serialul „Las Fierbinți” joacă rolul unei țărănci sărace și slabe de înger, se pare că rolul i-a adus o grămadă de bani! Anca Dumitra este la fel de pasionată de bolizii de mare viteză, la fel ca Mr. Bean! Ea a fost surprinsă la volan alături de colega ei de platou, Ecaterina Ladin!
Geanina din “Las Fierbinți” și-a luat o mașină de lux!
Geanina din “Las Fierbinți” a fost surprinsă de fotoreporterii când plecau de la filmări, alături de Ecaterina Ladin, care joacă rolul Dalidei. Nimic nu părea nelalocul lui, până când cele două actrițe au pus piciorul în ditamai bolidul. Geanina conduce un Porsche Macan S de aproximativ 70.000 de euro, care i-ar face invidioși pe mulți dintre fanii serialului, avizi de avere și de lucruri scumpe.
Cele două au plecat către sediul Pro TV de pe „Pache Protopopescu”, de unde Geanina a ridicat un pachet, apoi au plecat acasă.
Soțul austriac este și el bogat!
Anca Dumitra a reușit să pună mâna și pe un afacerist bogat austriac, pe nume Maferd Spendier, care învârte banii cu lopata în România. Cei doi s-au căsătorit în secret la finalul anului trecut, înaintea zilei sfinte de Crăciun. Ceremonia a fost una restrânsă, ferită de ochii presei.

Citeste si...  ”Trăiesc în fiecare zi ca și cum este ultima. Sună dramatic, dar…”. Ce lucru tulburător a făcut Loredana Groza pentru a-și învinge frica de moarte

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi