Georgina Rodriguez nu îl lasă pe Cristiano Ronaldo să facă asta!

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez trăiesc o poveste de dragoste de invidiat în lumea showbiz-ului internațional. Însă, după plecarea starului portughez de la Manchester United, familia a fost nevoită să se mute în Arabia Saudită, unde acesta evoluează la echipa Al-Nassr. Deși au parte de multe oportunități acolo, fotomodelul i-a interzis fotbalistului să facă acest lucru!
Ce nu-i dă voie Georgina Rodriguez să facă?
Deși au bucătar personal, Georgina Rodriguez nu îi dă voie lui Cristiano să intre în bucătărie, evitând totodată și riscul de a se accidenta!
„Cristiano este un tată super, și cel mai bun soț la care aș fi putut visa. Dar nu gătește. După ce te antrenezi toată dimineața, meriți să găsești o farfurie cu mâncare bună, preparată cu dragoste. Avem un bucătar chef, însă uneori mai gătesc și eu.”, a declarat Georgina Rodriguez.
„Este imposibil, avem tavane atât de înalte… Dacă ai fi fost Cristiano Ronaldo, ai fi schimbat o lampă situată la șase metri înălțime față de podea? Mai bine nu. Ai grijă de tine și dedică-te pentru a fi cel mai bun la ceea ce faci. Mă voi ocupa de restul. Fac ca toate lucrurile să meargă bine, îmi place să am grijă de casa mea și de familia mea.”, a mai adăugat Georgina Rodriguez.

Citeste si...  Delia era să fie bătută de un băștinaș din Ethiopia!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi