Gerard Butler era să o ucidă pe Hilary Swank!

Gerald Butler, marele actor care a jucat în Gladiatorul, a recunoscut că „aproape a ucis-o” pe Hilary Swank în timpul filmărilor la „P.S. I Love You” din 2007.
Actorul a declarat recent că încă se simte vinovat pentru momentul în care a „băgat-o în spital” pe Hillary. El a ținut să amintească acest moment nefericit din viața lui într-un episod din „The Drew Barrymore Show”.
Cum era Gerard Butler să o comită?
Personajul pe care îl juca Butler dansa fără cămașă, purtând doar bretele, iar mecanismul lor a cedat.  „Am filmat acea scenă o zi și jumătate și a trebuit să dansez ca un idiot în bretele. La un moment dat, mecanismul care prinde bretelele de pantaloni, care era un clip de tip crocodil, a rămas agățat în timp ce mă târam spre ea. Și Hilary este chiar în fața mea și râde isteric”, a spus Butler.
Acestea s-au desprins și au zburat în capul lui Hilary Swank, care s-a ales cu o tăietură serioasă la cap, care a necesitat spitalizare.
„Imaginați-vă un studio și, în trei secunde, toată lumea a plecat, iar eu stau acolo în boxeri, cizme și o pereche de șosete și plâng”, a spus el. „Tocmai i-am lăsat o cicatrice lui Hilary Swank. Aproape că i-am scos ochiul, m-am făcut de râs timp de două zile și apoi asta. Am reușit să o bag în spital”, a mărturisit actorul.
 

Citeste si...  Delia era să fie bătută de un băștinaș din Ethiopia!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi