Gestul care o deranjează pe Anda Călin la Liviu Vârciu: „Nu mai ascultă stânga, dreapta”

Anda Călin și Liviu Vârciu trăiesc de mai mulți ani o frumoasă poveste de dragoste.Au împreună doi copii, iar în curând vor face pasul cel mare. Anda a dezvăluit pentru prima oară ce o enervează la iubitul ei.Prezentatorul Liviu Vârciu și Anda Călin au fost groaznic de speriați de cutremurele din Turcia. Unde era fiica lor în ziua seismuluiAnda Călin, despre ce o deranjează la Liviu Vârciu
„Ceea ce mă deranjează un pic la el este lipsa lui de punctualitate. Și mi-am mai dat seama de ceva, când își pune ceva în cap sau când are o idee, nu mai ascultă stânga, dreapta, ceea ce într-un fel este bine, că nu este o persoană ușor influențabilă, dar alteori…”, a declarat Anda Călin pe contul ei personal de Instagram, potrivit Libertatea.În prezent, Anda Călin nu se gândește la al treilea copil, ci preferă să se concentreze următoarea perioadă pe educația băiețelului și a fetiței sale.„Cred că momentan doi sunt de ajuns. Momentan eu nu mai vreau niciun bebe, dar poate cine știe peste cinci sau mai mulți ani…”, a mărturisit Anda Călin pe contul ei personal de Instagram.„Suntem bine noi doi așa cum suntem”
Liviu Vârciu și soția lui formează un cuplu de mai mulți ani și au împreună doi copii, o fetiță și un băiat. Cei doi au mărturisit că au planuri de nuntă și își doresc să devină soț și soție, însă nu reușesc să ajungă la un consens atunci când vine vorba despre organizarea evenimentului.„Suntem bine noi doi așa cum suntem, dar nu ne înțelegem în ceea ce privește căsătoria, eu vreau într-un fel, el vrea în alt fel. Un pic așa să spunem că am ajuns la un consens, el a mai tăiat din invitați, eu am mai adăugat câțiva, dar nu știu ce să zic”, a declarat Anda sotia prezentatorului.

Citeste si...  Cu ce se ocupă Daniel Balaş în prezent, după ce lăsase meseria de preot pentru a fi șofer: “Plec de nebun”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi