Imagini cu Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu la Masterchef. S-au apucat de treabă

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au început filmările la Masterchef România, PRO TV. Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV, a declarat că este foarte bucuros că cei trei s-au întors în echipa lui.„Știu că mulți telespectatori PRO TV au așteptat această veste și sunt mai mult decât bucuros să anunț faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați MasterChef România”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.Imagini cu Sorin Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu la Masterchef
Cei trei bucătari deja au filmat promo pentru noul sezon Masterchef și au declarat că le-a fost dor de telespectatori.Florin Dumitrescu: Ţi-a fost dor de noi?Cătălin Scărlătescu: Hai că ţi-a fost, recunoaşte!Sorin Bontea: Şi nouă de tineA post shared by MasterChef Romania (@masterchefro)„E timpul să îţi duci pasiunea la nivelul MasterChef. Acum ai unul, două, trei motive în plus ca să te înscri. Hai să îţi iei şorţul!”, au mai spus cei trei bucătari.PRO TV îi plătește dubluȘefii PRO TV ar fi scos din conturi sume uriașe pentru licența Survivor România, însă audiențele au fost depășite constant de Antena 1 cu show-ul culinar Chefi la Cuțite. În acele momente, jurații emisiunii erau Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. La momentul respectiv, producătorii și-au dat seama că cei trei bucătari trebuie să se întoarcă la PRO TV.
PRO TV le-ar fi propus celor trei bucătari o ofertă greu de refuzat. La Antena 1, chefii ar fi câștigat în jur de 300.000 de euro pe an, în timp ce Pro TV a fost dispus să ofere aproape de două ori mai mult pentru ai aduce înapoi, potrivit Cancan.PRO TV pregătește un sezon pe măsură„MasterChef este formatul original de televiziune, cel mai de succes, care a creat o revoluție culinară în toată lumea, inclusiv în România. Este show-ul care a transformat milioane de telespectatori de pe tot globul în pasionați de mâncare și ne-a inspirat să experimentăm în propriile bucătării. Suntem bucuroși că putem anunța astăzi începerea procesului de pre-producție pentru noul sezon MasterChef, pe care telespectatorii îl așteaptă cu nerăbdare”, a transmis Antonii Mangov, Programming Director PRO TV.

Citeste si...  Mădălina Ghenea se confruntă cu o problemă care îi pune în pericol cariera

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi