În ce constă un show de lux pe platformele de videochat?

În medie, utilizatorii platformelor de videochat care vor să-și petreacă timpul stând la taclale cu o femeie frumoasă, capabilă să le satisfacă și cele mai greu de exprimat dorințe, cheltuiesc în jur de 40-50 de dolari pe lună dacă este vorba de platforma Streamate și cam 120 dacă folosesc Flirt4Free. Dar există și persoane foarte bogate, cu venituri impresionante, care cheltuiesc pe videochat, în medie, aproximativ 10.000 de dolari pe lună. Însă pentru ce?
Adevărul este că cei mai mari cheltuitori din industria videochatului sunt diferiți față de utilizatorii de rând. Ei nu își pierd vremea cu nimicuri când vine vorba de sex online. Cu alte cuvinte, chilipiruri precum nudurile de pe TikTok sau așa zisele fotografii furate de pe platformele private nu sunt de interes pentru ei. Când vine vorba de videochat, așteptările lor sunt cu totul și cu totul diferite față de ale majorității.
Ce vor marii cheltuitori din industria videochatului să vadă mai exact?
Diferența dintre cheltuitorii mari și cei care plătesc modelelor de videochat cam două trei cafele pe lună, este securitatea. Când stau pe internet, aceste balene nu intră chiar pe orice website, ci fac puțină cercetare înainte să-și scoată cardul din buzunar.
Lucrurile pe care le cer balenele de la modelele de videochat sunt la fel cu ceea ce comandă bărbații cu mai puține resurse financiare, doar că acești mari cheltuitori vor să se bucure de show-urile pe care le primesc într-un mediu mai sigur pentru ei.
Dacă ne luăm după poveștile modelelor care au avut șansa să fie contactate de astfel de oameni generoși, se pare că cei care au mulți bani în buzunar adoră de asemenea să se laude cu averea lor. Ei știu că au bani, mult mai mulți bani decât ar putea visa majoritatea noastră. Dar din punctul lor de vedere, ce rost are să ai atât de mulți bani dacă nimeni nu știe că portofelele tale sunt doldora? De aceea, nu de puține ori am auzit de la modelele cu astfel de clienți despre cât de mult le place acestora să se laude.
Există persoane care au cheltuit mai mult de 20.000 de dolari pe show-urile modelelor de videochat doar într-un weekend, dar recordul la ora actuală este deținut de un membru al platformei Flirt4Free care a cheltuit 100.000 de dolari într-o perioadă de doar 24 de ore.
Și pe Myfreecams, în mod ironic, se cheltuia foarte mult odinioară. Dar acum au plecat de ceva vreme băieții bogați. Iar dacă ar fi să facem un top al website-urilor pe care se cheltuiește încă destul de mult în mod constant atunci cu siguranță ar trebui să includem pe undeva platforma LiveJasmin.
Pe de altă parte, în ceea ce le privește pe modelele de videochat, în lumea clienților cu bani, se pare că femeile sunt dispuse să facă absolut orice pentru a atrage atenția bărbaților cu care comunică.
Cum îi recunoști pe cei care sunt dispuși să cheltuiască mult pentru a vorbi cu modelele de videochat?
Se pare că majoritatea clienților cu bani au câteva caracteristici în comun. În general, ei sunt oameni intelectuali și inteligenți care la prima vedere nu ar părea să aibă nevoie de o platformă de videochat care să le intermedieze întâlnirea cu un model. Și în realitate, chiar așa stau lucrurile. Doar că, după ore în șir petrecute făcând bani, probabil în moduri nu foarte simple pentru noi, oamenii de rând, le vine pofta să facă ceva diferit, ceva ieșit din comun și în videochat găsesc refugiul.
Să spunem drept, videochatul este o alternativă practică la tot ceea ce înseamnă sex în secolul XXI. Dacă apelezi la videochat, poți să scapi direct peste introducere și alte nimicuri și să treci direct la ceea ce te interesează: un show erotic numai și numai pentru tine. Așa că, atunci când ai chef să te destinzi și dacă mai ai și banii necesari să faci asta zi de zi, de ce nu ai cheltui pe platformele de videochat ca să primești exact ceea ce îți dorești?

Citeste si...  Model de top pe platforma OnlyFans: dizabilitatea mea mă face să arăt mai sexy decât am fost vreodată

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi